Nieuwe eigenaar Droomgaard wil kwaliteit van vakantiepark opschroeven

2 oktober 2019 om 09:58
nl
Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel heeft sinds dinsdag 1 oktober een nieuwe eigenaar. De nieuwe investeerder is van plan om op korte termijn de kwaliteit van het park op te schroeven.
Geschreven door

Oostappen Groep, beheerder van meerdere vakantieparken in Nederland, heeft het park verkocht aan Europarcs. Volgens de nieuwe eigenaar krijgt Droomgaard binnenkort kwalitatieve vakantiewoningen. Europarcs is woensdagmorgen al bezig met weghalen van de oude chalets om plaats te maken voor nieuwe vakantiewoningen.

Het vakantiepark op steenworp afstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen kwam dit jaar meerdere keren in opspraak. Begin augustus moest het zwembad van het park noodgedwongen worden gesloten nadat twintig kinderen onwel waren geworden na een duik in het zwembad. In mei dit jaar werden op meerdere locaties van Oostappen Groep, waaronder Droomgaard, illegale arbeidsmigranten aangetroffen.

Peter Gillis van Oostappen Groep verkoopt de camping in Kaatsheuvel om te kunnen investeren in de negen andere parken dat het bedrijf nog heeft in Nederland en België. Vakantiepark Droomgaard heeft momenteel ongeveer 950 plaatsen en 28 hectare land. Het personeel had de optie om mee te verhuizen naar de nieuwe eigenaar. Van de twintig personeelsleden zijn er vijftien gebleven.

Buurtbewoners zijn blij
Omwonenden van het park reageren tevreden op de overname. ''Het kan alleen maar beter worden", zegt Sjef Kleijn. Hij woont vlakbij Droomgaard. ''De laatste jaren is het park erg verloederd. Ik hoop daarom dat Kaatsheuvel weer het visitekaartje krijgt dat het verdient.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.