Lingozussen Marloes en Eefje vol trots na record: 'Sommige mensen waren ons echt wel zat' - Omroep Brabant

Lingozussen Marloes en Eefje vol trots na record: 'Sommige mensen waren ons echt wel zat'

9 oktober 2019 om 09:27
nl
Met de felbegeerde Lingosokken als prijs namen ze dinsdag afscheid bij het tv-programma Lingo. Woensdagmorgen dragen de tweelingzussen Marloes en Eefje uit Heesch ze allebei vol trots aan hun voeten. Het avontuur bij het tv-programma zit er na acht keer op, maar wat maakten ze indruk.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Acht afleveringen waren de twee te zien bij het populaire woordspelletje op SBS6. Een record, want geen enkele speler deed vaker mee. Dinsdagavond werd er afscheid van ze genomen, maar ze namen wel mooie prijzen mee naar huis: een kleine 7500 euro, twee reischeques en natuurlijk de Lingosokken.

Wachten op privacy instellingen...

"We hebben bizar veel reacties gehad, echt een gekkenhuis", blikt Eefje terug. "Sommigen vonden dat ik te hard schreeuwde, anderen waren ons na al die keren echt wel zat en er waren er ook die het heel jammer vonden dat we eruit lagen." Iedereen leefde mee, zus Marloes kreeg zelfs de vraag of ze misschien nog vrijgezel was.

Wachten op privacy instellingen...

Mixer, cowboy, cacao, de meest ingewikkelde woorden kwamen voorbij. De allermoeilijkste? "Dat was bamibal", vindt Eefje. Ook in de tienletterwoorden maakten de twee veel indruk. "Daarin vulden we elkaar gewoon goed aan." En dat ze een tweeling zijn, was ook een voordeel. "We kennen elkaar natuurlijk door en door."

Of ze nog een keer meedoen aan Lingo? "Dat zou best kunnen, maar dan moeten we wel even geduld hebben. Pas over drie jaar mogen we ons weer aanmelden."

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.