Vermissing Sacco Tange: politie zoekt vandaag niet actief verder

21 oktober 2019 om 09:56
Het Veteranen Search Team zocht zondag mee. (Foto: SQ Vision)
Het Veteranen Search Team zocht zondag mee. (Foto: SQ Vision)
De politie gaat maandag niet actief verder zoeken naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds vorige week zondag wordt vermist. Maandag is er eerst overleg over wat er verder moet gebeuren en waar en hoe er verder gezocht moet worden, zegt een woordvoerder. Mogelijk wordt er op korte termijn met sonar naar hem gezocht in het Markkanaal of een meertje bij het natuurgebied bij Den Hout.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Zondag meldde de politie dat de spoorloze man 'helaas niet is gevonden in de bossen rondom Den Hout'. De bossen werden doorzocht door een team van 110 militaire en politieveteranen, samen met zo'n honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden.

Onder de vrijwilligers waren veel leden van de plaatselijke hockeyclub, waar de twee kinderen van Tange lid van zijn.

Het is niet bekend wat er met de man is gebeurd. De politie houdt rekening met alle scenario's. Het terrein waar werd gezocht, ligt in de wijk waar de vermiste man woont. Hij wandelt er vaak.

Pinpas
De politie heeft gekeken of de man in de tussentijd nog ergens zijn pinpas heeft gebruikt, waardoor zijn verblijfplaats zou kunnen worden afgelezen, maar dat leverde niets op.

Wachten op privacy instellingen...