Snollebollekes brengt nieuwe single 'Klappen Nondeju' uit: 'Schiet maar lekker uit oe slip'

1 november 2019 om 19:31
Bron: Berk Music (YouTube)
Bron: Berk Music (YouTube)
Snollebollekes heeft een nieuwe single uitgebracht: 'Klappen Nondeju'. 'Schiet maar lekker uit oe slip, tag oe maten, deel 'm als unne malle, vooruit met de geit!', schrijft de feestact op social media.
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Voor de videoclip van zijn nieuwe plaat blijft zanger Rob Kemps dichtbij huis. De opnames zijn gemaakt in Café Thomas in Eindhoven. DJ's Mental Theo en The Darkraver zijn ook van de partij, net als rapper Sjaak. Benieuwd naar de single? Bekijk en beluister de videoclip hier:

Wachten op privacy instellingen...

Positieve en negatieve reacties
Op de Facebookpagina van Omroep Brabant stromen de reacties op het nieuwe nummer binnen. Zo noemt Jordy het de 'klapperrrrrr van de week' en denkt Tommy dat dit voor 'honderd procent de nieuwe carnavalsklapper wordt'. Bart vindt het een mooie plaat, maar vraagt zich af waar de remix van Mental Theo blijft.

Niet iedereen is enthousiast. Zo vindt Patrick dat het 'net niet' is en vindt Sylvia de clip 'minder'. Volgens Monique zullen ze in Breda wel blij zijn met dit nieuwe nummer. Ze schrijft erbij: 'klappen in plaats van links naar rechts'.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...