Hotel NH Collection Eindhoven Centre meest gastvrije locatie van Brabant

19 november 2019 om 17:43
nl
NH Collection Eindhoven Centre is de winnaar geworden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019. De prijs voor meest gastvrije locatie van Brabant werd dinsdagmiddag bekend gemaakt tijdens Das Leisure Ondernemers Festival in De Koepel in Breda, georganiseerd door VisitBrabant. De winnaar reageert verheugd: "Het is mooi om te zien dat onze gastvrijheid zo gewaardeerd wordt", aldus Ludo de Jong van het winnende hotel.
Profielfoto van Fred Meeuwsen
Geschreven door

Maar liefst 135 locaties schreven zich dit jaar in voor de Award. De winnaar is door een professionele vakjury gekozen op basis van hun inschrijving, online zichtbaarheid, uitgebreide reviewanalyse, een mystery bezoek en publieksstemmen.

'Gastvrijheid is mensenwerk'
De vakjury was unaniem wat betreft de winnaar: “Veel deelnemers hebben het concept van gastvrijheid in onze provincie al opvallend goed georganiseerd, maar de besten - en daarvan is NH Collection Eindhoven Centre een excellent voorbeeld - weten dat ook te vertalen in het gedrag van al hun medewerkers. Gastvrijheid is vooral mensenwerk”, aldus juryvoorzitter Hein van Oorschot.


Ludo de Jong weet wel waarom de jury zijn hotel als winnaar heeft gekozen. "Wij proberen oprecht en eerlijk te zijn. De medewerkers zijn niet voorgeprogrammeerd. Wij bieden service vanuit onze eigen motivatie. Wij willen mensen het naar de zin maken."

Naast de Award wint NH Collection Eindhoven Centre ook een online promotiecampagne via Omroep Brabant en extra internationale zichtbaarheid via promotie door VisitBrabant. Vorig jaar won Auberge de Bonheur uit Tilburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.