3000 extra kaartjes voor uitverkochte Snollebollekes-concerten GelreDome

5 februari 2020 om 17:16
nl
Goed nieuws voor mensen die geen ticket konden scoren voor de uitverkochte concerten van Snollebollekes in het GelreDome eind maart en begin april. De organisator laat woensdag weten dat er 3000 extra kaartjes beschikbaar komen. Ook doneert Snollebollekes 250 tickets aan een goed doel: stichting Quiet.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Het gaat om 1000 kaarten per avondshow. De organisatie heeft kaarten uit de doorverkoop kunnen blokkeren, waardoor er plekken zijn vrijgekomen. De kaartjes gaan op zaterdag 8 februari om tien uur 's ochtends in de verkoop.

Gedoneerd
De 250 kaartjes die vrij zijn gekomen voor de kindvriendelijke familieshow op 1 april, gaan niet in de verkoop maar worden gedoneerd aan stichting Quiet. Dat is een organisatie die zich inzet voor gezinnen die in armoede leven.

De eerste shows in het GelreDome waren binnen twintig minuten volledig uitverkocht. Afgelopen zaterdag ging ook het nieuwe Snollebollekes festival Total Loss in de verkoop. Alle 40.000 kaartjes vlogen toen in een kwartier over de digitale toonbank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.