Video

Ontvoering Eindhoven: politie gaat uit van een conflict in de onderwereld

25 februari 2020 om 14:02
nl
De politie denkt dat de ontvoering in Eindhoven verband houdt met een conflict in het criminele milieu. Ook het slachtoffer is aangehouden. Dit maakte de politie dinsdagmiddag bekend.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De politie heeft maandagnacht twee mannen opgepakt die worden verdacht van een ontvoering. De mannen zouden in de Harpstraat in Eindhoven een man hebben meegenomen. De verdachten zijn mannen van 39 en 46 jaar uit Den Haag.

De politie kreeg rond elf uur een melding van de ontvoering. Buurtbewoners gaven aan dat zij een man hadden horen roepen. Agenten gingen er direct naartoe en zagen spullen van de man op straat liggen. Zijn auto stond met de achterklep open geparkeerd.

Schoten
De betrokken auto werd gevonden en de agenten zetten de achtervolging in. Zij konden de twee aanhouden in de Utrechtse wijk Overvecht. Daarbij werden twee waarschuwingsschoten gelost.

Het slachtoffer is een 33-jarige man uit Eindhoven. Hij was gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook hij is daarna als verdachte aangehouden, voor een ander strafbaar feit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!