Garage stort in nadat boom op dak valt, ook elders stormschade (FOTO'S]

29 februari 2020 om 16:21
nl
Een storm die zaterdag over Brabant trekt, zorgt voor fikse schade. Zo waaide er in Tilburg een fikse boom om in de Dominicusstraat. De boom belandde op een schutting en op een garage.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De garage is ingestort. Er stond geen auto in, wel tuinmeubilair en een fiets en scooter.

De bewoner was thuis en is flink geschrokken. Niemand raakte gewond.

Elders in Tilburg waaiden door de storm gevelstenen van een flat. De weg onder het pand op kruising van de Gasthuisring met de Brokxlaan ligt bezaaid met brokstukken. Een fietser werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Door de harde wind kan de gevel voorlopig niet hersteld worden.

Stormschade Boxtel

In Boxtel brak een boom bij de stam af, die boom kwam op de weg terecht. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en probeert de Esscheweg zo snel mogelijk weer vrij te geven.

undefined

Ook in Lierop kwam een boom naar beneden, die belandde midden op de weg. De brandweer kwam in actie en kreeg daar hulp bij van een boer die met een verreiker aan kwam rijden. Dat is een speciaal voertuig dat gebruikt wordt om zware lasten te tillen.

undefined

In Boxmeer moest de brandweer uitrukken omdat bij een appartementencomplex de dakpannen van het dak waaiden. Een deel van het pand is met lint afgezet.

undefined

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.