Gezinsdrama Etten-Leur: vader Onur K. opgepakt dankzij oplettende getuigen - Omroep Brabant

Gezinsdrama Etten-Leur: vader Onur K. opgepakt dankzij oplettende getuigen

31 maart 2020 om 15:52
nl
Onur K., de 33-jarige vader die werd gezocht vanwege het gezinsdrama in Etten-Leur, is opgepakt. De verdachte werd dinsdagmiddag even na drie uur door een voorbijganger lopend gezien op een viaduct over de A58 bij het Trivium in Etten-Leur.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

Een tweede voorbijganger bleef de positie van Onur K. doorgeven aan de politie, die hem even later kon arresteren. De man zit nu vast en wordt verhoord. "Het is nog te vroeg om iets te kunnen zeggen over dat verhoor", meldt een politiewoordvoerder. "We zijn blij dat hij is opgepakt. We kunnen nu zijn rol binnen dit incident verder gaan onderzoeken."

Ook burgemeester Miranda de Vries reageert opgelucht na de arrestatie. "Goed om te horen dat de verdachte is aangehouden. Goed werk van de politie. Wellicht brengt dit - naast het grote verdriet - ook rust voor mensen die angstig waren."

Snelheid
"Snelheid is nu cruciaal", zei de politie maandag nog over de zoektocht naar de vader van het gezin dat afgelopen zaterdag dood werd gevonden in een huis aan de Dasseburcht. De zaak kreeg daarom aandacht in het tv-programma Bureau Brabant. Dat leidde tot 50 tips.

Drama
In de woning vonden agenten zaterdag rond kwart over zes de twee dode kinderen (6 en 2), moeder en hun oma. Er wordt rekening mee gehouden dat zij door een misdrijf om het leven zijn gekomen.

Onur K. zaterdagavond nog gezien op camerabeelden in de buurt van het Van Bergenplein in Etten-Leur. Zondag verspreidde de politie eerst foto's van de verdachte en later ook zijn volledige naam.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.