Extreem zware carnavalsmishandeling in pizzeria: vier mannen hebben nog een week om zich te melden

4 mei 2020 om 09:12 • Aangepast 1 oktober 2020 om 08:58
Beeld @bureaubrabant
Beeld @bureaubrabant
De vier mannen die worden gezocht voor de extreem zware mishandeling van een andere man (33) in eethuis Het Akkertje in Vlijmen, hebben nog een week de tijd om zich te melden. Doen ze dit niet, dan worden ze volgende week herkenbaar getoond in de opsporingsprogramma’s van de politie. Een bewakingscamera legde de totale chaos in het eethuis in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari vast.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Het gaat om heftige beelden waarop te zien is hoe meerdere personen elkaar schoppen, slaan en elkaar te lijf gaan met barkrukken. Ook is te zien dat een 33-jarige man met zijn gezicht tegen een muur wordt gegooid, knock-out achterover valt en met zijn achterhoofd tegen de grond klapt. Daarna trapt zijn belager meerdere keren op hem in, terwijl hij zonder te bewegen op de grond ligt.

Wachten op privacy instellingen...

De politie noemt de beelden van de vechtpartij ‘zeer heftig’. Ze vermoedt dat de vier gezochte mannen uit Den Haag of omgeving komen. “Maar misschien hebben ze ook wel een link met Brabant.”

Het slachtoffer werd bewusteloos en met flinke verwondingen in het gezicht per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat inmiddels beter met hem, zo laat de politie weten. In officiële termen gaat het om ‘poging tot doodslag’.

Eigenaar Star deed tegenover Omroep Brabant aangeslagen zijn verhaal over wat er die bewuste nacht gebeurde in zijn zaak.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...