Vermiste Bert de Laat (69) opnieuw niet gevonden, maar mogelijk gezien in Lage Zwaluwe

25 juli om 17:09 • Aangepast 1 augustus om 16:44
Vrijdag werd er ook al met een grote groep gezocht naar Bert de Laat (foto: Tom van den Oetelaar).
Vrijdag werd er ook al met een grote groep gezocht naar Bert de Laat (foto: Tom van den Oetelaar).
De zoektocht naar de vermiste Bert de Laat (69) uit Made liep zaterdag opnieuw op niets uit. Een grote groep vrijwilligers ging op zoek naar de man aan de hand van nieuwe tips die de familie in een anonieme e-mail kreeg toegestuurd.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

De groep vrijwilligers startte zaterdagmiddag om twaalf uur bij de Moerdijkbrug. De groep vertrok te voet en zocht in Drimmelen, Moerdijk, Klundert en Willemstad naar Bert. Er werd uiteindelijk niets gevonden en zoektocht eindigde rond halfvier.

De tips uit de anonieme e-mail die naar de familie werd gestuurd, leidden naar de regio Moerdijk. In de mail stonden tips over de mogelijke verblijfplaats van Bert.

Nieuwe link
Er mocht dan zaterdag niets gevonden zijn, Berts familie richt zich alweer op een nieuwe plaats: Lage Zwaluwe. Volgens schoonzoon Jeroen Ligtvoet heeft een inwoner Bert daar afgelopen week nog gezien. ''Een man herkende de witte Mitsubishi van mijn schoonvader'', vertelt Jeroen. ''Ook beschreef hij een kleine man met een bril. We hopen nu dat de politie gaat kijken naar camerabeelden in Lage Zwaluwe. Wie weet spotten ze de auto.''

Vermissing
De 69-jarige Bert de Laat is sinds dinsdag 14 juli vermist. Hij ging dinsdagavond, zoals hij wel vaker deed, een rondje rijden door de polder, maar keerde niet terug. Volgens schoonzoon Jeroen was Bert zwaar depressief en reed hij wel vaker 's avonds laat rond.

Er zijn sinds Berts verdwijning al meerdere zoektochten op touw gezet. Geen enkele heeft tot concrete aanwijzingen geleid.

LEES OOK:

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...