Daders overval YouTube-ster Nikkie de Jager nog voortvluchtig, politie zoekt vier getinte verdachten

9 augustus 2020 om 12:35 • Aangepast 16 augustus 2020 om 12:34
nl
Van de daders die zaterdagmiddag YouTube-ster Nikkie de Jager thuis in Uden overvielen, ontbreekt zondagmiddag nog ieder spoor. De politie zoekt naar vier getinte verdachten, bevestigt een politiewoordvoerder zondag.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

De politie sprak zaterdag nog van 'minimaal drie daders'. Ze bedreigden De Jager en haar verloofde met iets dat op een vuurwapen leek en gingen er met een buit vandoor. De overvallers, die hoodies droegen, vluchtten daarna in een beige Renault.

'Oké en veilig'
Of de daders bewust voor het huis van de YouTube-ster hadden gekozen, wil de politie in verband met het onderzoek niet zeggen.

Bij de overval liep een van de bewoners 'oppervlakkige verwondingen ' op. Of het gaat om De Jager of haar vriend is niet bekendgemaakt. De make-upartieste meldde zaterdag op social media dat zij en Dylan 'oké en veilig' zijn.

Transgender
De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Wereldwijd is ze bekend. Haar bekendheid werd nog groter nadat ze had onthuld dat zij transgender is. Ze sprak onder meer in de talkshow van Ellen DeGeneres over haar coming-out. De Jager begon in 2008 met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste. Zij werkte samen met grote sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.