Video

Versterkingen maken van NAC kampioenskandidaat

6 september 2020 om 14:56 • Aangepast 13 september 2020 om 15:04
nl
NAC versterkte zich afgelopen week met routinier Lex Immers en centrale verdediger Moïse Adiléhou. Beiden beginnen zondagavond als de Bredase club de uitwedstrijd speelt tegen Helmond Sport meteen in de basis, zo liet trainer Maurice Steijn al weten. Kan NAC nu kampioen worden van de Keuken Kampioen Divisie?
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

Het technische beleid van NAC is helder, de club wil in de selectie een goede mix van jong en oud. Afgelopen week trok NAC de Afrikaanse Fransman Moïse Adiléhou en Hagenees Lex Immers aan en eerder kwamen al Dion Malone, Moreno Rutten, Lewis Fiorini en DJ Buffonge naar Breda. Ook wordt aanvaller Nick Venema nog van FC Utrecht gehuurd.

Daarnaast wil NAC graag Kaj de Rooij overnemen van FC Eindhoven. Dat proces gaat moeizaam, maar als dat lukt heeft NAC een team dat mee moet doen om het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie.

Kijk de video om te zien hoe coach Maurice Steijn en keeper Nick Olij denken over de kansen van NAC op de titel.

NAC speelt zondagavond om acht uur uit bij Helmond Sport. De Bredanaars proberen de goede competitiestart, de thuisoverwinning van 6-1 op Jong AZ, een goed vervolg te geven.

'Geen sprake van onderschatting'
"Vorig jaar had Helmond Sport een heel moeilijk seizoen, maar nu zijn ze prima begonnen", zo weet Steijn. "Ik heb de eerste wedstrijd van ze gezien en er mag geen sprake zijn van onderschatting. Maar als je mee wilt doen om de bovenste plekken dan moet je elke wedstrijd voor de winst gaan. Dus dat doen we dan ook."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.