Collega's van omgekomen agent Jeroen (28) zijn 'overweldigd' door alle steunbetuigingen

27 oktober om 08:16 • Aangepast 2 november om 14:08
De gedenkplek voor de omgekomen agent (foto: Instagram, jeugdagent_niels)
De gedenkplek voor de omgekomen agent (foto: Instagram, jeugdagent_niels)
Bij de politie komen enorm veel steunbetuigingen binnen nadat zaterdagavond de 28-jarige agent Jeroen Leuwerink om het leven is gekomen bij een noodlottig ongeval op de A270 bij Nuenen. "Dit is overweldigend en helpt ons dit pijnlijke verlies draagbaarder te maken", schrijft de politie Helmond op Instagram. Meerdere collega's van Jeroen delen het bericht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

In het bericht bedanken collega's van Jeroen iedereen voor 'alle warme berichten'. Bij de post voegen de verschillende agenten een foto van de speciale gedenkplek die op het bureau in Helmond is ingericht voor de omgekomen jonge politieagent.

Ook geven ze aan dat ze steeds vaker de vraag krijgen waar mensen bijvoorbeeld een kaartje naartoe kunnen sturen om de familie van Jeroen, zijn gewonde collega of zijn andere collega's een hart onder de riem te steken. Deze steunbetuigingen kunnen worden gestuurd naar:

Politiebureau Helmond
Kasteel Traverse 101
5701 NR Helmond

Aangereden dier
De omgekomen agent wilde zaterdag op de A270 bij Nuenen een aangereden dier van de weg halen. Hij en een collega hadden het dier zien liggen en ze besloten het te verwijderen zodat de weg weer vrij was. "Toen de agenten buiten hun dienstauto waren om het dier te verwijderen, werden ze aangereden door een auto die uit de richting van Eindhoven kwam", vertelde de politie eerder.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...