Video

Arme gezinnen dolgelukkig met cadeaus die Natasja inzamelde: 'Waren er maar meer mensen zoals zij'

1 december 2020 om 07:00 • Aangepast 1 december 2020 om 10:52
nl
Het begon met een berichtje op Facebook, maar groeide razendsnel uit tot een grote hulpactie. Onderneemster Natasja Willems uit Boxtel helpt kinderen uit arme gezinnen aan mooie sinterklaascadeaus. Maandagavond werd het ingezamelde speelgoed opgehaald.
Profielfoto van Dirk Verhoeven
Geschreven door
Dirk Verhoeven

Anna uit Tilburg is een van de mensen die langskwam. "Ja, ik ben een minima. Vroeger schaamde ik me er voor, maar nu niet meer. Ik heb er niet om gevraagd en ik probeer er uit te komen, maar dat lukt nog niet echt. Maar ik wil mijn kinderen geven wat andere kinderen ook krijgen. Als dit er niet was geweest, dan hadden mijn kinderen alleen een chocoladeletter en wat kleurpotloden gekregen."

Ook Varsha Reijnaerdts uit Boxtel haalde speelgoed op, in de video vertelt ze haar verhaal:

De inzamelingsactie van Natasja nam binnen een week een enorme vlucht. Na haar berichtje op Facebook werd ze overstelpt met hulp en cadeautjes. "Het gaat echt om duizenden stuks speelgoed. Het was niet normaal hoeveel er werd gedoneerd. Er ontstond een soort samenhorigheidsgevoel. Mensen gaven spullen, wilden helpen of boden hun restaurant of winkel als ruimte aan", vertelt Natasja.

Een dolgelukkige Varsha nam als bedankje een bloemetje mee voor Natasja. "Het is geweldig wat ze doet. Er zouden meer mensen op de wereld moeten zijn zoals Natasja." Maar de onderneemster is bescheiden. "Ik vind het gewoon leuk om te doen", zegt ze.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.