Kapper opent winkel tot middernacht voor laatste knipbeurten: 'Maar ik ben het eens met de lockdown' - Omroep Brabant

Kapper opent winkel tot middernacht voor laatste knipbeurten: 'Maar ik ben het eens met de lockdown'

14 december 2020 om 13:29 • Aangepast 14 december 2020 om 15:51
nl
Nog snel even naar de kapper? Dat kan hoogstwaarschijnlijk alleen vandaag nog. Kapster Kristel Pols uit Son en Breugel gaat deze maandag speciaal open om de laatste klanten te helpen.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Kristel hoorde maandagmorgen van de harde lockdown die eraan zit te komen. "Ik heb meteen besloten extra open te gaan. Normaal ben ik op maandag dicht, maar nu blijf ik tot middernacht open. Er zijn nog een paar plekjes na halfelf."

De lockdown komt voor Kristel als een verrassing, maar ze is het wel mee eens: "Als we nu even met z'n allen op de blaren gaan zitten, dan zijn we er ook eerder vanaf. Dit had ook veel eerder gemoeten." Ze kan er niet mee zitten dat ze nu de heel drukke kerstperiode mist: "Dat zou een beetje egoïstisch zijn."

Tot middernacht open
Kristel knipt in haar barbershop Mrs. Johnny in Son en Breugel alleen mannen. En die willen graag nog even snel een knipbeurt. "Om halftwaalf ben ik open gegaan en binnen de kortste keren zat de rest van de dag vol. Toen heb ik maar besloten om tot acht uur open te blijven. Maar dat zat ook zo vol. Dus nu blijf ik open tot middernacht."

En dat terwijl de lockdown nog niet zeker is. Maandagavond om zeven uur zal premier Rutte duidelijk maken wat er allemaal gaat sluiten de komende tijd.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.