Michael van Gerwen viert 'eenzame' kerst met gourmet op zijn hotelkamer in Londen

26 december 2020 om 11:49 • Aangepast 28 december 2020 om 10:37
nl
Darter Michael van Gerwen maakt er het beste van nu hij de kerst noodgedwongen op zijn hotelkamer in Londen doorbrengt. Met zijn collega's Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode waagde hij zich aan de typisch Nederlandse traditie met kerst: gourmetten. In hun geval kreeg de gourmetset een plekje op de vensterbank.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Terwijl de Nederlandse darters dit jaar hun familie met kerst moeten missen, wensten Van Gerwen en boezemvriend Vincent van der Voort vóór de kerstdis vrijdag hun fans al een vrolijke kerst en een speciale dag toe.

Van kerstsfeer was toen nog niet echt sprake bij beide heren. Getuige de troosteloze foto vanaf de hotelkamer die de twee de wereld in slingerden. Van Gerwen lijkt te wijzen naar het fraaie uitzicht.

Wachten op privacy instellingen...

Nadat Van Gerwen afgelopen zaterdag zijn eerst partij op het WK darts in Londen won, ging hij nog terug naar huis in de veronderstelling kerst thuis met vrouw en kinderen te kunnen vieren. Vanwege de verscherpte maatregelen door de nieuwe coronavariant in het Verenigd Koninkrijk wijzigde hij zijn plannen echter pijlsnel en vertrok hij drie uur later alweer uit Vlijmen. Zondagavond was hij weer terug op zijn hotelkamer in Londen.

Gourmet à la Van Gerwen (foto: Michael van Gerwen, twitter @MVG180).
Gourmet à la Van Gerwen (foto: Michael van Gerwen, twitter @MVG180).

En daar genoot hij dus vrijdagavond van een heuse kerstgourmet. "Pas maar op", liet van Gerwen op social media weten met een knipoog naar sterrenchefs Gordon Ramsay en Tom Kerridge. Waarschijnlijk heeft hij nog wel even kunnen nagenieten van de baklucht, want het zijn geen temperaturen om het raam wagenwijd open te zetten.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.