Drie verdachten aangehouden voor overval op tankstation A58

29 december 2020 om 16:30 • Aangepast 6 januari om 17:37
De politie hoopte deze overvaller alsnog te vinden
De politie hoopte deze overvaller alsnog te vinden
Voor de overval op een tankstation van BP langs de snelweg A58 bij Rucphen zijn drie verdachten aangehouden. Het tankstation werd op 23 augustus midden in de nacht overvallen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

Een overvaller kwam die nacht rond half drie het tankstation binnengerend. Hij riep 'money! money!' en liet een pistool zien. Hij ging er daarna met een klein geldbedrag vandoor.

De overvaller stond op beeld, maar was door zijn bivakmuts moeilijk te herkennen. In oktober werden beelden van de overval beelden getoond in Bureau Brabant.

Andere overval
Vorige week zijn door de politie drie mannen uit Steenbergen (27), Made (19) en Tholen aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de mislukte overval op een tankstation in Krabbendijke. Uit het rechercheonderzoek bleek dat de verdachten uit Steenbergen en Made ook betrokken kunnen zijn bij de overval in Rucphen.

In die zaak is ook een derde verdachte aangehouden, een 24-jarige man uit ’s-Heerenhoek. Komende dagen wordt duidelijk of de verdachte langer in de cel blijft.

De politie doet onderzoek na de gewapende overval bij de benzinepomp in Rucphen (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De politie doet onderzoek na de gewapende overval bij de benzinepomp in Rucphen (foto: Perry Roovers/SQ Vision).

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...