Video

Dode man in het bos: politie weet dankzij tips wie hij is

11 januari 2021 om 22:01 • Aangepast 12 januari 2021 om 21:43
nl
De politie weet wie de dode man is die zondagochtend in een bos bij Helvoirt is gevonden. Het gaat om een man van 71 zonder vaste woon- of verblijfplaats. "Zonder de vele tips was dit niet gelukt", zegt wijkagent Marcel de Rouw dankbaar.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De dode man werd door wandelaars gevonden, niet ver van een hutje in het bos en vlakbij het mountainbikeparcours. Daar 'woonde' deze man waarschijnlijk de afgelopen tijd.

Lang bleef onduidelijk wie de man was. De politie dacht het zondag even te weten, maar die man werd opgespoord en bleek het dus niet te zijn. Wijkagent Marcel de Rouw deed daarom een oproep aan omwonenden om zich te melden als ze een vermoeden hebben om wie het ging of als ze iets hebben gezien of gehoord.

Dat bleek dus succesvol. "De tips stroomden binnen. Een van die tips gaf de doorslag", zegt De Rouw. "De man heeft vroeger veel in de omgeving van Tilburg en Den Bosch geleefd."

De wijkagent benadrukt dat het niet om een misdrijf gaat, maar om een natuurlijke dood. Waaraan de man precies is overleden, is niet bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!