Drie broers verdacht van schietpartij in Den Bosch

22 januari 2021 om 10:30 • Aangepast 23 januari 2021 om 10:31
nl
Er zijn nog drie mannen aangehouden voor de schietpartij bij een huis aan de Philippus de Montestraat in Den Bosch vrijdag 18 december. Naar één verdachte wordt nog gezocht. Eerder werden al twee verdachten aangehouden. Onder de verdachten zijn drie broers (18 tot 22).
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Vrijdagavond 18 december werd rond acht uur geschoten bij het huis in de straat. Niemand raakte gewond, maar het huis raakte wel beschadigd. Ook is een auto vernield die in de straat geparkeerd stond. De aanleiding voor de schietpartij ligt in de relatiesfeer.

Onder meer drie broers worden verdacht van de schietpartij. Het gaat om een 18-jarige man uit Utrecht zonder vast adres en zijn 18-jarige en 22-jarige broers uit Leeuwarden. De oudste broer is nog niet opgepakt en is waarschijnlijk ergens in Den Bosch.

De politie was al een tijdje op zoek naar de 18-jarige man uit Utrecht. Hij werd aangehouden nadat hij had zwartgereden in het openbaar vervoer. Verder is ook een 28-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij is geen familie van de broers en meldde zich zelf bij de politie.

De twee mannen die eerder zijn aangehouden zitten nog steeds vast.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.