Kelly geniet nog even van haar laatste avond op Rhodos: 'Heel emotioneel'

18 april 2021 om 22:02 • Aangepast 18 april 2021 om 22:38
nl
"Een koestermomentje erbij." Zo blikt Kelly uit Tilburg terug op haar 'proefvakantie' op Rhodos. Eigenlijk wil ze nu nog van ieder moment van haar laatste avond genieten, maar toch maakt Kelly nog even tijd voor Omroep Brabant. "Ik ben een unieke ervaring rijker."
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Kelly en de 187 andere gelukkigen die waren uitgekozen voor een reis naar het Griekse eiland hebben zondagavond net duizend euro overhandigd aan het personeel als wij haar spreken. "Dat hadden wij met zijn allen bij elkaar gesprokkeld. Het was een zeer emotioneel moment. Dan pas besef je hoe erg het is dat je niet mag knuffelen. Maar met gebaren en ogen kan je veel doen."

Het was een bijzondere week voor de 31-jarige Tilburgse. Ze kreeg veel kritiek op haar vakantie, maar daardoor liet ze zich niet uit het veld slaan. Met volle teugen genoot Kelly van haar vakantie. Haar hoogtepunt was toch de zon. "Die stond prima qua hoogte. En ik heb ook genoten van het eten bij het Aziatische restaurant gisteravond."

"Het was ouderwets genieten in de bar."

Daar is een goed feestje gevierd. "Dat was echt een overwinning. Wij hebben gezongen en gedanst. Het was ouderwets genieten in de bar. We dansten nog net niet op de tafels. De muzikanten moeten wel gedacht hebben: dit is ons beste publiek ooit!"

En ook de muzikanten zijn uitgebreid bedankt. "We bleven klappen uit euforie. Ik heb zelf even met mijn moeder gevideobeld om haar mee te laten genieten. Er waren slikmomenten."

"Het zou wel echt een soort kers op de Rhodos-taart zijn als ik mee mag."

Maandagmiddag vliegt Kelly om twaalf uur Griekse tijd terug naar Nederland. Maar ze hoopt toch al snel weer haar volgende trip te kunnen boeken. De volgende inschrijving is voor 1 tot en met 8 mei naar Gran Canaria.

Ze hoopt dat ze daar ook mee mag. "Dat zou heel bijzonder zijn om mee te mogen. Juist om de verschillen te kunnen ervaren."

En wie weet kan jij ook wel mee. "Mochten mensen zich gevleid voelen om met met mij mee te gaan, dan laten ze het maar weten", zegt Kelly lachend. "Maar het zou wel echt een soort kers op de Rhodos-taart zijn als ik mee mag."

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.