Koningsdag vanuit Eindhoven, volg het live op Omroep Brabant

26 april 2021 om 12:55 • Aangepast 28 april 2021 om 08:59
nl
Een Koningsdag die zeker anders wordt dan voorgaande jaren, maar misschien daarom ook extra bijzonder. De 'digitale' Koningsdag volg je dinsdag live bij Omroep Brabant via tv, web of app.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Vanaf 10.45 uur is het bezoek van de Koninklijke familie te volgen via een livestream bij Omroep Brabant. Je vindt deze op onze website, via de app of via tv.

Onze verslaggevers zijn op de High Tech Campus. Burgemeester Jorritsma en commissaris van de Koning Ina Adema zullen de familie opwachten.

Door de coronamaatregelen is er geen rondgang door de stad. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters ‘bezoeken’ digitaal allerlei unieke plekken in Eindhoven. Zie hoe de familie geniet van oranje tompoucen van Robèrt van Beckhoven, bijzondere Eindhovenaren ontmoet en technische snufjes ontdekt die de lichtstad te bieden heeft.

Drones
Daarnaast zijn er bijzondere muziek- en dansoptredens, een droneshow en een quiz waar je ook thuis aan mee kunt doen.

De stream duurt tot ongeveer 13.30 uur. Daarna praten onze verslaggevers een half uur na met gasten die een rol hebben gespeeld op Koningsdag en kunnen kijkers een blik achter de schermen werpen.

Het volledige programma van Koningsdag 2021 vind je hier.

Speel hieronder onze Koningsdagquiz:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.