Massale mishandeling in Den Bosch: 23 verdachten bekend, nog 2 te gaan - Omroep Brabant

Massale mishandeling in Den Bosch: 23 verdachten bekend, nog 2 te gaan

3 mei om 18:15 • Aangepast 4 mei om 10:13
De vrienden worden op straat mishandeld
De vrienden worden op straat mishandeld
Een groep van zo’n 25 jongeren struint op vrijdagavond 30 oktober van het vorig jaar rond halftwaalf door het centrum van Den Bosch. Korte tijd later worden vier vrienden mishandeld. Inmiddels hebben 23 verdachten zich gemeld bij de politie. Twee verdachten lopen nog vrij rond. Wie herkent deze twee verdachten die maandagavond te zien zijn in Bureau Brabant?
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De groep jongeren loopt op de bewuste avond door de Kerkstraat in Den Bosch. In de straat loopt ook een groep van vier jongeren. De grote groep achtervolgt deze jongeren. Kort daarna worden ze mishandeld. Op verschillende plekken slaan en schoppen ze de slachtoffers. Die houden er geen zwaar letsel aan over, maar de impact van de mishandeling is groot.

Wachten op privacy instellingen...

De politie denkt in eerste instantie aan een beroving. Agenten zijn snel ter plaatse en hield drie verdachten aan. Bij de aanhouding loste agenten ook waarschuwingsschoten. Het merendeel van de groep heeft zich gemeld op het bureau, op twee jongeren na. Het duo staat wel op de foto. Wie herkent deze daders?

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...