Video

'D'n Ferry' staat op een ferry voor nieuwe Netflix-film

8 mei 2021 om 20:04 • Aangepast 10 mei 2021 om 10:54
nl
Een ferry van.. Ferry Bouman? Netflix heeft een bijzondere reclamestunt bedacht voor de film die volgende week over de drugsbaron verschijnt. In Amsterdam vaart sinds kort een veerpont rond met daarop de beeltenis van Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als zijn grote liefde Daniëlle.
Profielfoto van Paul Ruiter
Geschreven door
Paul Ruiter

De pont over het IJ in Amsterdam is omgedoopt tot de 'Ferry ferry', laat Netflix weten. In Brabant zullen we Ferry, Daniëlle en Brink, de drugsbaas (Huub Stapel) die in de film voorbijkomt, niet terugzien op het water. "We hebben gekozen voor deze locatie, omdat de film begint in Amsterdam."

In 'Ferry', gaat het over de jonge jaren van de Undercover-knuffelcrimineel. Anders dan in de serie, is Ferry hier een vijftien jaar jongere adonis. Dat ging niet vanzelf, vertelde de acteur onlangs aan Omroep Brabant. Hij ging uren aan de bak met een personal trainer en ook trainde Lammers met Yannick van der Schee van PSV.

Wachten op privacy instellingen...

Schoonheidsspecialist
"En daarnaast ben ik bij een schoonheidsspecialist geweest die tips heeft gegeven om mijn huid te verjongen", zei Lammers. "Dat werkt dus allemaal! Een beetje bewegen, je huid verzorgen en je lijkt een stuk jonger."

De nieuwe film over Ferry is vanaf 14 mei te zien op Netflix. De portretstickers op de 'Ferry ferry' blijven de komende weken nog zitten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.