Video

Pasgeboren baby dood gevonden in vuilniszak, park Wernhout afgezet

12 mei 2021 om 18:49 • Aangepast 20 mei 2021 om 14:39
nl
De politie heeft woensdagmiddag rond halfzes het lichaam van een baby gevonden in het bungalowpark Wernhoutsburg in Wernhout. Het gaat om een pasgeboren baby'tje dat werd gevonden in een vuilniszak.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Een bewoner van het park vond het stoffelijk overschot in een bungalowpark bij de Kleine Heistraat, voorheen bekend als Parc Patersven. Hij zag een groene vuilniszak in het zand liggen en wilde deze opruimen. Tot zijn schrik bleek er een baby'tje in de zak te zitten waarna de voorbijganger meteen de politie belde.

De politie doet onderzoek in het park. Er is een groot gedeelte van het park afgezet en er zijn veel agenten aanwezig. Er wordt onder andere forensisch onderzoek gedaan. Dat onderzoekt duurt nog de hele avond.

Politieheli
"Er zijn forensisch rechercheurs aan het werk en zojuist heeft de politiehelikopter over het gebied gevlogen om alles goed in kaart te brengen. Er zal ook met een speurhond verder onderzoek worden gedaan", zegt een woordvoerder van de politie ter plaatse.

"We willen mensen oproepen om zich te melden als ze iets opvallends of verdachts gezien hebben. Dat kan alle informatie zijn waar wij mogelijk iets aan hebben in het onderzoek. Er verblijven hier mensen, dus misschien is er toch iemand die zegt: 'hey, dat was opvallend wat ik heb gezien'."

Identiteit
De politie probeert onder andere de identiteit van de baby te achterhalen.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!