Video

Bewoners bungalowpark enorm geschrokken na vondst dode baby

12 mei 2021 om 21:37 • Aangepast 20 mei 2021 om 14:44
nl
De bewoners van Wernhoutsburg - het bungalowpark in Wernhout waar woensdagmiddag een babylijkje werd gevonden - zijn enorm geschrokken dat dit op hun normaal zo rustige park is gebeurd. Ze vinden het een vreemde plek voor het achterlaten van een baby'tje omdat het om een afgesloten terrein gaat.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens bewoners van Wernhoutsburg is het er normaal heel rustig. Ook is het terrein redelijk privé. "Het park is afgesloten met een slagboom. Mijn eerste reactie is daarom: het zal wel iemand van het park zijn. Maar of dat zo is weet ik natuurlijk niet", zegt hij.

Een andere bewoonster is het daarmee eens: "Je zou denken dat mensen het hier wel moeten kennen om deze plek uit te kiezen, helaas."

"Het is eng en heel erg."

De bewoonster van het voormalige Parc Patersven is enorm geschrokken. "Je verwacht zoiets niet. Het is eng en heel erg. Iemand die dit gedaan heeft, heeft hulp nodig. Ik vind het echt te erg voor woorden. Ik denk dat we op het park allemaal enorm geschrokken zijn.”

"Ik kan me niet voorstellen wie zoiets doet in normale omstandigheden. Wij hebben zelf ook kleinkinderen en nog een kleinkind op komst dus dit grijpt je aan."

"Dit is een park waar nooit iets gebeurt."

Volgens de mannelijke bewoner is het een bungalowpark waar permanent gewoond wordt. Ook hij omschrijft het park als heel rustig.

Henry, de bewoner die de gruwelijke vondst deed, zegt: "Dit is een park waar nooit iets gebeurt. Iedereen is compleet verbaasd en ontdaan."

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!