Win een Brabander-pakket: maak een selfie met de Zomersticker

17 juni 2021 om 17:12 • Aangepast 12 juli 2021 om 16:28
nl
Brabant gaat weer open deze zomer. Voorzichtig durven we elkaar weer op te zoeken en samen te genieten van al het moois dat onze provincie te bieden heeft. We bezoeken musea, gaan naar speeltuinen, evenementen en concerten, trekken erop uit om te wandelen of te zwemmen en genieten van de vakantie.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

In het televisieprogramma 'Samen de zomer door' vieren we de Brabantse zomer, elke werkdag tussen 5 juli en 3 september na Brabant Nieuws (17:30 uur). Iedere vrijdag gaat Christel de Laat naar allerlei mooie plekken in Brabant en laat daar de Zomersticker achter.

Heb jij een selfie gemaakt met de 'Samen de zomer door'- sticker? Stuur deze dan naar: [email protected] . En wie weet win jij dat Brabander-pakket! !

Heb jij een selfie gemaakt met de 'Samen de zomer door'- sticker? Stuur deze dan naar: [email protected] en wie weet win jij een Brabander-vakantiepakket met kaarten voor uitjes! Waaronder bijzondere tickets voor Safaripark Beekse Bergen. Deze zijn namelijk speciaal voor een middag ‘Somer by Beekse Bergen’. Tot en met 5 september geniet je daar van alle wilde dieren maar ook van de lekkerste hapjes en drankjes bij één van de gezellige horeca gelegenheden. Naast Safaripark Beekse Bergen zitten er ook toffe vrijkaarten bij voor Kasteel Heeswijk. Dus maak je selfie en stuur deze in!

Bekijk voor de winactie ook de actievoorwaarden en de privacyverklaring op onze website.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.