Mishandelde vrienden Den Bosch volgens politie willekeurige slachtoffers - Omroep Brabant
Video

Mishandelde vrienden Den Bosch volgens politie willekeurige slachtoffers

11 juni 2021 om 17:16 • Aangepast 15 juni 2021 om 20:17
nl
De vier jongens die vorig jaar in Den Bosch werden mishandeld door een grote groep jongeren, waren waarschijnlijk willekeurige slachtoffers. Dat stelt de politie na onderzoek. Eerder werd nog aangenomen dat het om een beroving ging.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

Zo'n 25 jongeren liepen op vrijdagavond 30 oktober 2020 rond halftwaalf door het centrum van Den Bosch. In de Kerkstraat liep ook een groep van vier jongeren.

De grote groep achtervolgde deze jongeren om ze kort daarna te mishandelen. Ze sloegen en schopten ze de slachtoffers. Agenten waren er snel bij en hielden drie verdachten aan. Bij de aanhouding losten agenten ook waarschuwingsschoten.

Toen de politie ermee dreigde om beelden waarop de verdachten herkenbaar te zien zijn openbaar te maken, meldde het merendeel van de groep zich op het bureau, op twee jongeren na. De aangehouden verdachten komen allemaal uit Vught en omgeving.

De twee verdachten die zich niet meldden, konden ook niet worden opgepakt nadat beelden in Bureau Brabant werden getoond. Toch wordt het onderzoek gesloten, meldt de politie nu. Het dossier wordt verder behandeld door het Openbaar Ministerie.

Beelden van de mishandeling:

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.