Massale vechtpartij in Breda: man ernstig gewond na klap met hamer - Omroep Brabant
Video

Massale vechtpartij in Breda: man ernstig gewond na klap met hamer

21 juni 2021 om 09:13 • Aangepast 22 juni 2021 om 09:01
nl
De man die zondagmiddag een klap met een hamer kreeg bij een vechtpartij in Breda, is ernstig gewond. Drie mannen zijn aangehouden na de vechtpartij, zo meldt de politie.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Het leek een massale vechtpartij zondagmiddag, op de Fellenoordstraat. Er kwamen bij de politie rond half vijf verschillende telefoontjes binnen van meerdere mannen die het met elkaar aan de stok hadden. Ze hadden volgens de bellers messen en een hamer bij zich.

Ernstig gewond
De politie ging met verschillende eenheden naar de plek waar gevochten werd. Toen ze daar aankwamen waren de meeste mensen al weg, maar een paar straten verderop vonden agenten een groep die om een gewonde man heen stond. Hij bleek er ernstig aan toe. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht.

De drie mannen die bij de gewonde man waren, hadden een verward verhaal over de vechtpartij, zegt de politie. Ze zijn alle drie opgepakt voor openlijk geweld.

Meer aanhoudingen
De recherche onderzoekt wat er precies is gebeurd en wie er nog meer bij de vechtpartij betrokken waren. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van camerabeelden. De politie verwacht dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone