Slachtoffer van heftig conflict in Vught heeft zich nog steeds niet gemeld - Omroep Brabant

Slachtoffer van heftig conflict in Vught heeft zich nog steeds niet gemeld

1 augustus 2021 om 14:52 • Aangepast 2 augustus 2021 om 14:42
nl
Het slachtoffer van een heftige ruzie aan de Wederiksingel in Vught zaterdagmiddag heeft zich nog altijd niet gemeld. Dat meldt de politie zondag. Bij het conflict zijn mogelijk schoten gelost. Drie mannen werden zaterdag aangehouden.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De drie mannen werden op de A12 opgepakt na een korte achtervolging op de snelweg. Even daarvoor zouden ze betrokken zijn geweest aan de Wederiksingel waarover nog veel onduidelijkheid bestaat. Toen agenten ter plaatse kwamen was er niemand meer aanwezig.

Signalement
De verdachten komen allemaal uit Den Haag. Twee mannen zijn 23 jaar oud, de andere verdachte is 21 jaar oud. De politie is nog altijd op zoek naar het slachtoffer, van wie in elk geval duidelijk is dat hij tijdens het conflict gewond is geraakt en in het gezicht is geslagen.

Het gaat volgens de politie om een jongeman van begin 20, met een licht getinte huidskleur in een donker trainingspak met blauwe tinten. Hij liep gewond door de straat. Wie hem heeft zien lopen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.