Virgil van Dijk verbindt toekomst aan Liverpool: 'Spreekt vertrouwen uit'

13 augustus 2021 om 11:29 • Aangepast 14 augustus 2021 om 11:18
nl
Virgil van Dijk heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool. De Engelse voetbalclub maakte vrijdag bekend dat de Bredase verdediger 'zijn toekomst aan Liverpool heeft verbonden', maar niet om hoeveel jaar het exact gaat.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Van Dijk laat in een reactie weten 'erg trots' te zijn op zijn nieuwe contract bij de Engelse topclub. Vanwege een zware knieblessure kwam hij het afgelopen voetbalseizoen nauwelijks in actie. "Hier spreekt heel veel vertrouwen uit. Het afgelopen seizoen was er één om snel te vergeten, maar ook van deze tegenslagen heb ik geleerd. Ik heb er heel veel zin in om weer verder te gaan."

'Fit genoeg'
De verwachting is dat Van Dijk zaterdag zijn rentree maakt in de basis van Liverpool tijdens de uitwedstrijd tegen Norwich City. Trainer Jürgen Klopp liet eerder al weten dat de centrumverdediger 'vrijwel zeker fit genoeg is' voor een plaats in de basis.

Van Dijk kwam in januari 2018 over van Southampton. Met Van Dijk won Liverpool de Premier League, de Champions League, de UEFA Super Cup en de wereldbeker.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.