Baasjes vermiste pup Bodie: desnoods afstand doen als ze in goed nest zit - Omroep Brabant

Baasjes vermiste pup Bodie: desnoods afstand doen als ze in goed nest zit

23 augustus 2021 om 18:25 • Aangepast 24 augustus 2021 om 10:22
nl
Anne en Bastijn van Breugel uit Almkerk zijn ten einde raad nu hun pup Bodie al bijna een maand vermist is. Het dier verdween uit de achtertuin maar een uitgebreide zoekactie leverde tot dusver niets op. De baasjes doen nu op Facebook een ultieme poging hun huisdier terug te vinden.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door
Frits van Otterdijk

"Mocht je echt een gouden huisje hebben en heb jij het daar naar je zin? Dan mag je daar blijven. Als wij maar weten dat het goed met je gaat en we jouw vermissing een plaatsje kunnen geven", zo schrijven ze op Facebook. Bodie lijkt de zoveelste hond die spoorloos verdwijnt, nu de prijzen voor pups en andere huisdieren flink zijn opgelopen tijdens de coronapandemie.

De verdwijning van Bodie is volgens het stel niet zomaar een gevalletje van een weggelopen huisdier. Dat baseren ze op de resultaten van de zoekactie. "De speurhonden lijken aan te geven dat jij bent mee genomen. Ook het zoeken met heel veel mensen in de omgeving en de inzet van een drone heeft helaas niks opgeleverd."

"Misschien weten jouw nieuwe baasjes niet eens dat jij Bodie bent."

Nu de zoekactie op een dood spoor lijkt te zitten en de kans op een terugkeer van Bodie gering lijkt, blijven Anne en Bastijn zitten met een knagende onzekerheid. Daar willen ze vanaf.

"Misschien weten jouw nieuwe baasjes niet eens dat jij Bodie bent, omdat ze jou bij een goed adres hebben gekocht. Misschien hebben ze intussen wel hun twijfels, maar durven ze het niet te controleren omdat jij zo leuk en zo ontzettend lief bent en ze bang zijn om jou weer kwijt te raken. Daarom willen wij heel graag deze oproep plaatsen om jou toch te vinden en er achter te komen dat het goed met je gaat."

De baasjes van Bodie hopen dat iemand aan de hand van het signalement duidelijkheid kan scheppen. Bodie is een bruine bordercollieteef met een witte voorpoot. De pup is inmiddels 12 weken oud.

Anne en Bastijn houden er rekening mee dat de pup op of na 28 juli is verkocht. Ze leven liever in de wetenschap dat hun hond in een goed nest is terechtgekomen, dan de huidige onzekerheid. Degene die de hond heeft overgenomen, mag haar desnoods houden. Als ze Anne en Bastijn maar iets laten weten.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.