Video

Opnieuw met gevaarlijke pillen gestrooid in Cuijk

2 september 2021 om 17:39 • Aangepast 3 september 2021 om 17:32
nl
In de wijk Padbroek in Cuijk is voor de tweede keer dit jaar een grote hoeveelheid pillen op straat gevonden. Ze lagen verspreid over het fietspad, voetpad en in struiken. Het gaat vermoedelijk om antipsychotica.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Twee fietsers vonden de pillen donderdagmiddag en meldden dit bij het buurthuis. Daar werd handhaving en de politie ingeseind.

Toen de politie ter plaatse kwam, waren de pillen al opgeruimd. De politie kan volgens de woordvoerder nog niet zeggen om hoeveel pillen het ging en waar ze vandaan kwamen. Dat wordt nog onderzocht.

"Een paar pillen zijn meegenomen om verder te onderzoeken. Qua uiterlijk lijken ze heel erg op de pillen die in juni ook werden gevonden. Dus we verwachten eigenlijk dat het nu ook gaat om antipsychotica, maar dat moet eerst nog blijken uit het onderzoek", laat de woordvoerder van de politie weten.

Niet de eerste keer
In juni dit jaar werden ook al honderden van dit soort pillen gevonden in dezelfde wijk. Die werden onder meer gevonden in het plantsoen langs de Hapsebaan en bij het Korhoenderveld. Het is nog niet duidelijk hoe de pillen daar destijds zijn beland. Volgens de politie loopt dat onderzoek nog.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!