Cody Gakpo scoort op fraaie wijze zijn eerste interlandgoal voor Oranje

4 september 2021 om 22:48 • Aangepast 13 september 2021 om 14:53
nl
Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond in Eindhoven de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro overtuigend gewonnen met 4-0. Het laatste doelpunt kwam op naam Cody Gakpo. De PSV'er voelde zich helemaal thuis in het Philips Stadion: hij maakte zijn eerste interlandgoal.
Profielfoto van Karin KampProfielfoto van ANP
Geschreven door

Memphis Depay tekende voor de eerste twee doelpunten in Eindhoven, waar hij zijn loopbaan begon bij PSV. Georginio Wijnaldum maakte er 3-0 van voordat Gakpo op bijzonder fraaie wijze de eindstand op 4-0 bepaalde.

Wachten op privacy instellingen...

Oranje werkte aan het doelsaldo in Eindhoven. Dat geeft de doorslag als ploegen in punten gelijk eindigen in de poule. Nederland kan dinsdag de leiding pakken in groep G van de WK-kwalificatie als het Turkije verslaat in Amsterdam. De Turken komen met een voorsprong van één punt naar de Johan Cruijff ArenA.

Zowel tijdens als na de wedstrijd ontstond wat commotie toen een aantal supporters het veld oprende. Een jonge fan slaagde er zelfs in om tijdens het duel Depay te verleiden tot een selfie. De toeschouwers, voor wie het verboden is om het veld te betreden, waren diverse stewards te snel af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.