Video

Verdachte (52) steekpartij Ulvenhout aangehouden

9 september 2021 om 11:30 • Aangepast 10 september 2021 om 11:26
nl
De man die verdacht wordt van de steekpartij in Ulvenhout is donderdagochtend aangehouden. Het gaat om een 52-jarige man uit Oosterhout. De politie liet eerder op de dag weten al een verdachte in beeld te hebben. Hij is een bekende van het slachtoffer.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Woensdagavond raakte een 37-jarige man uit Breda zwaargewond nadat hij in een huis aan de Steenland werd gestoken. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en de trauma-arts is uiteindelijk met het slachtoffer mee in de ambulance naar het ziekenhuis gegaan.

In het huis waren naast het slachtoffer nog twee mensen aanwezig, waaronder de eigenaar. Maar degene die de Bredanaar had neergestoken, was al op de vlucht geslagen. De politie ging met meerdere eenheden op zoek, maar zonder succes.

Uit de hand gelopen ruzie
Volgens de politie volgde de steekpartij waarschijnlijk op een uit de hand gelopen ruzie tussen de twee mannen, die bekenden van elkaar zijn. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

Een van de buren vertelt donderdagochtend dat hij die avond veel schreeuw en gebonk in het huis hoorde. "Kort daarna hoorde ik portieren van auto’s open en dicht gaan. Toen is het waarschijnlijk gebeurd. Ik was even bang om gelijk naar buiten te gaan." Volgens een andere buurman heeft de buurt regelmatig overlast. "Er is veel kabaal in het huis, er wordt hard geroepen en de muziek staat met regelmaat hard aan. Er is de hele dag bezoek."

Zo zag het er woensdagavond uit:

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.