Ferry is terug: bekijk de eerste beelden van het nieuwe Undercover-seizoen

10 september 2021 om 08:07 • Aangepast 11 september 2021 om 07:49
nl
Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van Ferry Bouman en zijn criminele vrienden: Netflix heeft de eerste beelden van het derde seizoen van Undercover gedeeld. Eén ding is zeker: Frank Lammers is dit seizoen weer volop in beeld.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

In het nieuwe seizoen is te zien hoe Ferry Bouman, gespeeld door onze eigen Frank Lammers uiteraard, vrijkomt uit de gevangenis. In de onderwereld is hij van de troon gestoten door een nieuwe, Turkse drugsbende. Rechercheur Bob, gespeeld door Tom Waes, kreeg Ferry in het eerste seizoen achter de tralies. Nu de crimineel weer vrijkomt en Bob weg is bij de politie, heeft Ferry nog een appeltje met zijn vijand te schillen.

Wanneer de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien op Netflix, is nog niet bekendgemaakt. Acteur Tom Waes liet eerder doorschemeren dat het nieuwe seizoen in september gelanceerd zou worden, maar dat is door Netflix niet bevestigd.

Wachten op privacy instellingen...

De afgelopen seizoenen van Undercover op Netflix waren een groot succes. De streamingdienst maakte eind 2019 bekend dat het eerste seizoen van Undercover van alle series het populairst was onder de Nederlandse kijkers. Netflix-kijkers genoten massaal van de avonturen van Ferry Bouman, die een xtc-imperium runt vanaf een camping in het Belgische Lommel.

Daarom werden er al snel een tweede en een derde seizoen aangekondigd. Daarnaast is er inmiddels een film verschenen, 'Ferry', die draait om de beginjaren van de Brabantse crimineel.

Frank Lammers in de prijzen
De rol van de intimiderende Brabantse drugsbaron Ferry Bouman leverde Frank Lammers vorig jaar twee prijzen op. Tijdens de Guidinc. Streaming Video Awards 2020 werd de Vlaams-Nederlandse hitserie gekroond tot beste serie. Daarnaast sleepte Lammers een award in de wacht voor zijn persoonlijke vertolking van Ferry Bouman.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.