Bus belandt met zijn neus in de greppel in Haaren - Omroep Brabant
LIVEBLOG

Bus belandt met zijn neus in de greppel in Haaren

7 oktober 2021 om 06:25 • Aangepast 15 oktober 2021 om 10:55
nl
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in de provincie. Wil je via onze app een melding ontvangen zodra er een update verschijnt? Klik dan op het belletje bovenaan dit liveblog.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.56

Dit liveblog is gesloten.

20.46

Busje en auto botsen in Haaren

Op de kruising van de Hogeweg en Holleneind zijn een auto en een busje met elkaar in botsing gekomen. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. Door de klap belandde het busje met zijn neus in de greppel. De bestuurder kwam in het laadruim terecht. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
19.53

Omstanders stoppen auto van bestuurder die onwel wordt

De bestuurder van een personenauto is op de Run in Veldhoven onwel geworden achter het stuur. Hij reed door rood en botste tegen een paaltje. Omstanders hebben de auto gestopt. De bestuurder bleek een insult te hebben.

Er is niemand bij het ongeval gewond geraakt. De auto raakte wel beschadigd.

19.25

Auto rijdt door rood en veroorzaakt ongeluk op kruising in Eindhoven

Een auto die naar alle waarschijnlijkheid door een rood stoplicht reed, heeft een grote ravage veroorzaakt op een kruising in Eindhoven. De wagen raakte twee andere auto's. Twee mensen raakten gewond en de kruising werd afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
17.30

Klem in het badkamerraam

In Helmond is iemand klem komen te zitten in het badkamerraam. De badkamer is op de begane grond van een huis aan de Jan Stevensstraat. Er wilde blijkbaar iemand door naar binnen of naar buiten klimmen, maar dat ging niet helemaal goed. De brandweer moest eraan te pas komen om de persoon te bevrijden. Dat is gelukt. Er moest wel een nieuw badkamerraam worden gezet.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
16.59

Kat zit vast in de buis van de meterkast

De brandweer is in Breda in actie gekomen om een kat uit een buis van de meterkast te bevrijden. Het beestje zat al de hele middag vast in de meterkast van een winkel aan de Ginnekenstraat. De brandweer moest het gat iets groter maken om het dier te kunnen redden. Maar die schrok zo van het lawaai, dat hij zich verder verstopte. Er is wat voer voor de kat klaargelegd om het dier naar de uitgang te lokken.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
15.53

Tilburger die werd opgepakt voor misbruik minderjarig meisje blijft vastzitten

De 31-jarige man uit Tilburg die afgelopen zaterdag werd opgepakt omdat hij een minderjarig meisje zou hebben misbruikt, blijft vastzitten. Hij werd woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die besloot dat de voorlopige hechtenis moet blijven.

De man zou het meisje uit Waalwijk hebben meegenomen in zijn auto en haar daar hebben misbruikt. Na afloop mocht zij de auto weer verlaten.

LEES OOK: Minderjarig meisje misbruikt in een auto, 31-jarige Tilburger opgepakt

15.02

Vrouw (90) beroofd in een steegje in Tilburg

Een 90-jarige vrouw is woensdagmiddag beroofd in Tilburg. Dat meldt de politie zojuist. Het gebeurde rond drie uur in een steegje achter de Redemptoristenstraat. Het slachtoffer is bestolen van meerdere goederen, zo schrijft de politie. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Het gaat om een lichtgetinte man van 30-40 jaar oud, zo is het signalement.

14.36

Vrouw mishandeld in Tilburg omdat ze ruzie wil stoppen

De politie heeft woensdag een 26-jarige vrouw uit Tilburg opgepakt. Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt. Ze had eerder op de dag een andere vrouw mishandeld aan de Marconistraat. De dame raakte daarbij gewond aan haar gezicht en moest naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer probeerde een conflict tussen meerdere personen te stoppen. De verdachte zit nog altijd vast in Tilburg en wordt verhoord.

Wachten op privacy instellingen...
14.27

Flinke ravage na 'amateuristische' inbraak bij computerzaak

Met grof geweld hebben vier mannen maandagnacht ingebroken bij computerzaak Levix in Uden. Ze waren slechts twee tot drie minuten binnen. In die tijd hebben ze vooral heel vel schade aangericht. Meer dan vier gamecomputers en wat 'klein spul' hebben ze niet meegenomen.

Wachten op privacy instellingen...
13.49

Granaat onschadelijk gemaakt in Wouw

De politie heeft donderdagochtend een granaat onschadelijk gemaakt in Wouw, zo is zojuist bekendgemaakt. Het gebeurde aan de Waterstraat. De politie spreek over een 'bijzondere' Amerikaanse 90mm-granaat. Bij het onschadelijk maken werden opnames gemaakt voor een serie over de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD).

Wachten op privacy instellingen...
13.20

Wietkwekerijen opgerold in drie huizen in Bergen op Zoom en Putte

De politie heeft woensdag wietkwekerijen gevonden in drie huizen in Bergen op Zoom en Putte. Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt.

In een huis aan de Schaepmanstraat in Putte vonden agenten op de bovenverdieping twee kamers die ingericht waren als hennepkwekerij. Er zijn 100 hennepplantjes geruimd.

Aan de Augustalaan in Bergen op Zoom waren meerdere kamers in gebruik als kweekruimtes. Hier stonden 325 niet aangeplante hennepplantjes.

Het tweede adres in Bergen op Zoom was aan de Van Oldenbarneveldstraat. Daar was een kamer op de bovenverdieping ingericht als kweekruimte, in een andere kamer stond een kweektent. In totaal zijn er 234 hennepplanten weggehaald. De woningcorporatie heeft per direct de huur opgezegd.

11.30

Waterschap De Dommel waarschuwt voor valse facturen

Waterschap De Dommel waarschuwt donderdag voor valse facturen die via mails, zogenoemde phising mails, in omloop zijn. De mails worden verstuurd vanuit Waternet. "Mensen zijn de oplichters zogenaamd een bedrag verschuldigd voor een openstaande waterrekening. Als je niet op tijd betaalt dan ontvang je een aanmaning."

Klik niet op één van de links in het bericht en maak absoluut geen geld over, zo waarschuwt het waterschap. In het gebied van Waterschap De Dommel is Brabant Water de waterleidingmaatschappij. Eventuele drinkwaterrekeningen komen dus van Brabant Water en niet van Waternet.

Wachten op privacy instellingen...
11.05

Ongeluk op de A50 tussen Veghel en Son en Breugel

Op de A50 tussen Veghel en Son en Breugel is een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. De linkkerrijstrook is dicht. Rond twaalf uur stond er zes kilometer file. De vertraging was op dat moment 27 minuten.

10.15

Varken uit de sloot gered in Soerendonk

De brandweer heeft donderdagochtend een varken uit de sloot gered in Soerendonk. Het dier was ontsnapt uit de stal. Het gebeurde rond negen uur aan het Bospad in het buitengebied van het dorp.

Twee brandweermannen trokken speciale pakken aan en gingen de sloot in. Met een ladder wisten ze het varken naar de zijkant van de sloot te brengen. Met een vangstok werd het dier uit het water gehaald en daarna op de ladder gelegd. Het varken zit inmiddels weer in de stal.

beeld: WdG/SQ Vision Mediaprodukties
beeld: WdG/SQ Vision Mediaprodukties
10.00

Borstelwagen op zijn kant na botsing in Tilburg

Een borstelmachine is donderdagochtend op zijn kant beland na een botsting met een auto in Tilburg. Het ongeluk gebeurde rond tien over acht aan de Zevenheuvelenweg. Niemand raakte gewond.

Volgens een ooggetuige zag de automobilist de machine over het hoofd. Op het moment van het ongeluk was de machine de weg aan het borstelen. Een bergingsbedrijf heeft de machine weer op de wielen gezet.

Wachten op privacy instellingen...
09.38

Jongen (13) zwaargewond bij ongeluk in Valkenswaard

Een 13-jarige jongen is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Valkenswaard. Volgens een ooggetuige is het slachtoffer in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over acht op de kruising van de Heidalen met de St Antoniusstraat. Hoe het kon gebeuren is onduidelijk.

(foto: Rico Vogels/SQ Vision).
(foto: Rico Vogels/SQ Vision).
09.26

Fietser gewond bij aanrijding in Nieuwkuijk

Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelauto in Nieuwkuijk. Het ongeluk gebeurde rond kwart over acht op de Venbroekstraat. De fietser is volgens een fotograaf met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun / SQ Vision.

09.21

Vrouw botst tegen boom in Boekel

Een vrouw is donderdagochtend tegen een boom gebotst aan de Grimmekamp in Boekel. Ze is gewond naar een ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond kwart over zeven.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Volgens een ooggetuige speelde de mist een rol. De vrouw reed in een Jeep. Volgens de ooggetuige was de brandweer daarom wat langer bezig om haar uit de auto te bevrijden.

Wachten op privacy instellingen...
08.02

Meer dan een uur vertraging op de A59 door ongeluk

Op de A59 richting Den Bosch staat donderdagochtend een enorme file. Bij Drunen-West is namelijk een ongeluk gebeurd. De vertraging is meer dan een uur, zo meldt de ANWB.

Wachten op privacy instellingen...
07.30

Inbreker gepakt in café Roosendaal

De politie heeft afgelopen nacht een 37-jarige inbreker op heterdaad betrapt in Roosendaal. De man probeerde in te breken bij een café aan de Boulevard. Een getuige zag dat hij 's nachts rond kwart voor een via een raam het café was binnengegaan en belde de politie. De man zit nog altijd vast. De politie doet onderzoek.

06.30

Chauffeurs wakker gemaakt en weggestuurd langs snelwegen

Weginspecteur Robert van Rijkwaterstaat had het er woensdagavond laat en woensdagnacht maar druk mee: vrachtwagenchauffeurs die hun truck hadden stilgezet langs een toerit of op de vluchtstrook langs de snelweg om te rusten. Gevaarlijk en verboden.

Onder meer op de A67, tussen de afslag Asten en de afslag Liessel in beide richtingen, en op de A58 bij Tilburg wekte de weginspecteur verschillende chauffeurs om ze vervolgens weg te sturen.

Het is een probleem dat al veel langer bestaat. Chauffeurs benadrukken steeds weer dat er volgens hen te weinig parkeerplaatsen zijn waar ze hun vrachtwagens voor langere tijd stil kunnen zetten.

LEES OOK:

Vrachtwagenchauffeurs veroorzaken problemen bij snelwegen, een chauffeur aangehouden

Politie stuurt 28 slapende vrachtwagenchauffeurs weg, trucks stonden geparkeerd op de vluchtstrook

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone