Brand in huis in Helmond, brandweer haalt jonge hond uit huis - Omroep Brabant
LIVEBLOG

Brand in huis in Helmond, brandweer haalt jonge hond uit huis

10 oktober 2021 om 06:30 • Aangepast 18 oktober 2021 om 14:50
nl
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in de provincie. Wil je via onze app een melding ontvangen zodra er een update verschijnt? Klik dan op het belletje bovenaan dit liveblog.
Profielfoto van ANP & Redactie
Geschreven door
ANP & Redactie

Liveblog

20.30

Automobilist vliegt uit de bocht in Rijsbergen

Een automobilist is zondagavond met zijn voertuig uit de bocht gevlogen op de Noordhoeksestraat in Rijsbergen. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en is door de politie aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd uit de sloot getakeld door een berger en de opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
18.00

Keukenbrand in Helmond, hond uit huis gehaald

In een huis aan de Deurneseweg in Helmond woedde zondagavond brand in de keuken. De bewoner was op het moment van de brand niet thuis. Een buurtbewoner hoorde het brandalarm en belde 112. De brandweer heeft een jonge hond uit het huis gehaald en in een politieauto opgevangen tot het baasje aankwam.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
15.27

Brand in appartement Sterksel, bewoonster naar het ziekenhuis

In een appartement in Sterksel is brand uitgebroken. Volgens onze correspondent ontstond de brand bij een matras. De bewoonster heeft rook ingeademd en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het afgebrande matras (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Het afgebrande matras (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

Volgens de correspondent was de brand zelf vrij klein en snel geblust.

Wachten op privacy instellingen...
15.00

Maaltijdbezorger overvallen in Helmond

In de Helmondse Marmotstraat is een maaltijdbezorger beroofd. De politie kreeg om half drie 's middags een melding van de overval. Ze onderzoeken nog wat er precies is gebeurd.

13.27

Man gestoken in appartementencomplex Eindhoven

In een appartementencomplex aan de Boschdijk in Eindhoven is zaterdag een 52-jarige Eindhovenaar in zijn borst gestoken. Hij liep hierbij een klaplong op. Het slachtoffer had kort daarvoor in de centrale ruimte een woordenwisseling gehad met een man die hij niet kent. Dit ging over een deur die deze man hard dichtsloeg. Na wat duw- en trekwerk gingen de mannen uit elkaar, maar niet lang daarna kwam de verdachte terug en stak hij de Eindhovenaar. Daarna verdween hij

13.08

Jongen (14) gestoken met mes en beroofd

Een 14-jarige jongen is zaterdagavond gestoken met een mes en beroofd in het Philips van Lenneppark in Eindhoven. Hij moest met spoed naar een ziekenhuis worden gebracht. Het slachtoffer had online met een paar jongens afgesproken om rond acht uur te chillen bij de skatebaan in het park. Maar daar aangekomen werd de jongen gedwongen zijn jas en muts af te staan. Daarna stak een van de jongens hem met een mes. Hij liep een ernstige wond op aan zijn arm.

12.05

Scooterrijder is rijbewijs kwijt

Een 19-jarige scooterrijder moest zaterdagnacht zijn rijbewijs inleveren na een ongeluk op de Bredasebaan in Bosschenhoofd. De man uit Sint Willebrord reed daar met zijn vriendin achterop toen ze rond kwart voor twee op straat vielen. Het meisje viel zo hard dat zij naar een ziekenhuis gebracht moest worden. De man had teveel gedronken om nog op zijn scooter te mogen rijden, bleek uit politieonderzoek.

11.39

Vijf aanhoudingen op station Roosendaal

Vijf mensen zijn zaterdagnacht aangehouden op het station in Roosendaal. Boa's hadden de politie opgeroepen, omdat een groep van twintig tot dertig jongeren zich bemoeide met de aanhouding van vier mannen uit Steenbergen. Die zouden boa's mishandeld hebben. Volgens de politie was er sprake van een chaotische situatie. Een aantal mensen weigerde te luisteren naar de agenten, toen die hen vroegen om weg te gaan. Daarop werd ook een van hen, een 21-jarige man uit Steenbergen, aangehouden.

Archieffoto: Kevin Cordewener
Archieffoto: Kevin Cordewener
11.25

Vrouw dreigt met mes op feestje

Een 45-jarige vrouw uit Geleen is zaterdagavond aangehouden omdat zij met een mes gedreigd zou hebben tijdens een feestje in een schuur aan de Mrelstraat in Breda. Op dit feestje waren zo'n twintig mensen aanwezig, ook kinderen. Maar er kwamen ook mensen op af die niet waren uitgenodigd. Een vrouw die de verdachte wilde afweren, liep een wondje aan haar onderarm op. Ook kreeg ze een klap op haar neus. In de auto waarmee de vrouw uit Geleen naar Breda was gekomen, werd door agenten een imitatievuurwapen ontdekt.

11.22

Illegale houseparty in Tilburg


Een illegale houseparty in Tilburg is zaterdagnacht rond twee uur stilgelegd door de politie. Het feest vond plaats in een bos aan het Mastpad. Er was een deejay-installatie aanwezig en er was verlichting. Er waren zo'n 250 tot 300 bezoekers.

11.18

Man (23) vast na schietpartij in Oss

Een 23-jarige man uit Oss is vrijdag aangehouden in verband met de schietpartij die vorige week zondagavond plaatsvond op de Brederostraat in die stad. Dit maakte de politie zondagochtend bekend.

Wachten op privacy instellingen...
10.56

Man spreekt jongen aan op gedrag en wordt mishandeld

Een 23-jarige man uit Maastricht is zaterdagavond mishandeld op de Halstraat in Breda. Dit gebeurde nadat hij een 17-jarige jongen uit die stap aansprak op zijn gedrag. Die had gezien hoe de Bredanaar met nog iemand anders fietsen en borden omver trapte. Daar was de 17-jarige jongen niet van gediend. Hij kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Twee tanden in het gebit van de Limburger staan nu scheef en een tand is losgeraakt. Agenten hebben het tweetal aangehouden. De 17-jarige jongen had drugs en een boksbeugel bij zich.

10.37

Mishandeling fietsers in Tilburg

Twee fietsers zijn zaterdagnacht in de Sweelincklaan in Tilburg door drie jongens aangevallen en beroofd. Dit gebeurde rond kwart voor twee. Een van de fietsers werd mishandeld en liep een hoofdwond en een dikke lip op. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De daders gingen er met zijn fiets vandoor. De verdachten zijn volgens de politie jongens met een getint uiterlijk.

10.28

Problemen op het spoor

Tussen Roosendaal en Dordrecht reden van tien tot elf uur zondagochtend geen Intercity's vanwege een defecte trein op het spoor.

09.45

Automobilist met slok op schept fietser, slachtoffer zwaargewond

Een fietser is zaterdagavond, terwijl hij wachtte voor het stoplicht, geschept door een auto in Oosterhout. De fietser raakte zwaargewond. De auto ramde eerst een lantaarnpaal en sloeg enkele keren over de kop en raakte toen de fietser. De bestuurder bleek gedronken te hebben.

Wachten op privacy instellingen...
07.15

Verkeerslicht opgeblazen in Helmond

Aan de Wilgehoutstraat in Helmond is zaterdagavond een verkeerslicht verwoest. Het verkeerslicht zou zijn opgeblazen met zwaar vuurwerk. Hierdoor zouden alle verkeerslichten op de kruising met de Heeklaan niet meer werken.

06.04

Steekpartij Eindhoven

Een man is zaterdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij op de Sint Catharinastraat in Eindhoven. Die vond rond een uur plaats, na een vechtpartij. Het slachtoffer is in zijn schouder geraakt en is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

00.14

Man zwaargewond na ongeluk in Heeze

Een man is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een ongeluk op de rotonde die de Nieuwendijk en de Jan Deckersstraat in Heeze met elkaar verbindt. De man reed vermoedelijk op een fiets en zou een paaltje hebben geraakt en hard gevallen zijn. Bij het ongeluk zou geen ander verkeer betrokken zijn geweest. Vanwege de ernst van de situatie werd een zogenoemd mobiel medisch team opgeroepen. Het slachtoffer is uiteindelijk naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Hulpverleners ontfermen zich over de man in Heeze (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Hulpverleners ontfermen zich over de man in Heeze (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone