Bossche polsbandjes voor 11-11 gaan goed op Marktplaats - Omroep Brabant

Bossche polsbandjes voor 11-11 gaan goed op Marktplaats

25 oktober 2021 om 11:44 • Aangepast 25 oktober 2021 om 12:07
nl
Oeteldonkers die zaterdag naast een toegangsbewijs voor de Elfde van de Elfde grepen, doen online een nieuwe poging. Zaterdag stonden de carnavalsvierders in een lange rij om aan een polsbandje te komen. Maar als je er naast greep, kun je altijd nog naar Marktplaats.
Profielfoto van Agnes van der Straaten
Geschreven door
Agnes van der Straaten

In Den Bosch zijn zo’n 25.000 polsbandjes beschikbaar die toegang gegeven tot alle horeca in de stad op 11 november, de aftrap van het carnavalsseizoen. Zaterdag werden er zo’n vijftienduizend mensen blij gemaakt, en volgende week volgen er nog eens zo’n negenduizend. Wie er geen vertrouwen in heeft dat het op de officiële manier gaat lukken om aan een polsbandje te komen, kan Marktplaats op. En wie een beetje commercieel gevoel heeft, doet dit ook.

Meer vraag dan aanbod
Vooralsnog zijn er meer vragers naar polsbandjes op Marktplaats dan verkopers. Zo’n vier handelaren zien er wel brood in. Er wordt tussen de 125 en 1111 euro geboden, maar helemaal serieus nemen we die hoge biedingen maar niet. Degene die 125 euro biedt, bedoelt het volgens de verkoper wel serieus. Een polsbandje kost eigenlijk maar elf euro.

Het polsbandje, met embleem, is in het leven geroepen om er voor te zorgen dat er geen grote mensenmassa's naar Den Bosch komen op de Elfde van de Elfde. Alleen met een polsbandje met embleem kunnen feestvierders naar binnen.

Ook kleding en emblemen te koop
Mocht het lukken om een polsbandje te krijgen via Marktplaats, dan kun je meteen verder scrollen om een mooie outfit te scoren en wat emblemen, want daar staat Marktplaats vol mee. En de prijzen van die producten zijn zoals het hoort: lekker goedkoop.

Lees ook: Op jacht naar polsbandjes voor 11-11 in Oeteldonk: 'Jammer dat het zo moet'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.