Guus Meeuwis komt in 2022 terug met Groots met zachte G

8 november 2021 om 13:47 • Aangepast 8 november 2021 om 18:25
nl
Groots met een zachte G komt terug in 2022. Dat maakte Guus maandagochtend bekend via social media. In juni 2022 is het weer feest in het Philips Stadion.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

In 2020 werd de geplande jubileumeditie vanwege de coronamaatregelen uitgesteld naar juni 2021. Omdat er toen geen evenementen waren toegestaan, werden de concerten definitief afgeblazen. Het was de eerste keer dat de concertreeks moest worden geannuleerd. Fans die toen een kaartje hebben gekocht, krijgen een tegoed voor de nieuwe concertreeks.

Op zijn Instagrampagina deelt de zanger samen met zijn het band het nieuws met zijn volgers. Vol trots stapt hij een kamer binnen met een schaal vol worstenbroodjes. "Groot nieuws!", roept hij. "Groots 2022 gaat door en dat vieren we met een bord vol worstenbroodjes."

De Groots-concerten van Guus brengen jaarlijks enkele tienduizenden fans op de been. De gekochte kaarten van die editie worden omgezet in een tegoed voor de reeks in 2022. Die mensen krijgen een mail van de organisatie voordat de kaartverkoop vrijdag begint.

In november staan wel nog 4 Groots-concerten gepland in Rotterdam. Die gaan voor alsnog door.

LEES OOK:
Groots met een zachte G afgelast vanwege coronamaatregelen: 'Volgend jaar wordt nóg groter feest'

Zo zagen de allereerste Groots-concerten er 15 jaar geleden uit

Superfan van Guus Meeuwis is voor 55e keer bij Groots met een Zachte G, 'Dit gaat nooit vervelen!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.