TOP Oss en Helmond Sport komen niet verder dan 0-0

12 november 2021 om 23:01 • Aangepast 15 november 2021 om 10:30
In de Keuken Kampioen Divisie kwamen TOP Oss en Helmond Sport niet verder dan 0-0. Met dit resultaat blijven beide ploegen in de onderste regionen. TOP Oss staat met twaalf punten op de negentiende plek en Helmond Sport staat met vijftien punten twee plaatsen hoger.
Profielfoto van Corné Verschuren

In de eerste helft viel er voor beide doelen weinig te beleven. Na rust hield keeper Mike Havekotte Helmond Sport op de been met een knappe redding op een schot van Richonell Margaret.

Tien minuten voor tijd kreeg Jelle Goselink (Helmond Sport) dé kans om de drie punten mee naar Helmond te nemen. Maar zijn schot ging rakelings naast het doel van TOP Oss. In de slotminuut legde Rick Stuy van de Herik de bal panklaar voor Margaret. Het schot van aanvaller ging echter over het doel.

Extra politie
Bij de wedstrijd was extra politie aanwezig omdat er vooraf "signalen" waren over mogelijk ernstige verstoringen van de openbare orde. Op social media schrijft de politie dat het zou gaan om plannen voor vernielingen en confrontaties tussen groepen fans tijdens de wedstrijd.