Liveblog

112-nieuws: bestuurder van busje gewond • brand in cafetaria Werkendam

20 november 2021 om 05:47 • Aangepast 29 november 2021 om 14:03
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Man aangehouden na inrijden op agenten en man.
  • Problemen op hogesnelheidslijn Breda.
  • Man laat mindervalide vrouw vallen na opmerking over fout parkeren.

Liveblog

22.55

Dit liveblog is gesloten

21.34

Brand bij nieuwbouw Helmond

Op de Itterestraat in Helmond woedde zaterdagavond korte tijd een brand in het dak van een huis. Het gaat om nieuwbouw. De brand was gemeld door buurtbewoners. De brandweer had de brand snel onder controle en doet nog onderzoek naar hoe de brand is ontstaan.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
21.20

Bestuurder gewond na ongeluk met busje

Op de Bovenstraat in Hoeven is zaterdagavond de bestuurder van een bestelbusje gewond geraakt nadat hij tegen een boom belandde. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde uiteindelijk niet te landen. De bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg was een tijdje afgesloten voor verkeer.

21.02

Brand in Ussenstraat Oss

Een blikvanger in de Ussenstraat in Oss stond rond halfnegen in brand. Volgens onze correspondent lag er ook vuurwerk bij. De brand was snel geblust.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
20.15

Winkeldiefstal Aldi in Vught

Wachten op privacy instellingen...
19.49

Brand in cafetaria Werkendam

Zaterdag ontstond aan het eind van de middag een brand in een cafetaria aan de Hoogstraat in Werkendam. Die was ontstaan in de afzuiginstallatie van de frituurpan. De brandweer kwam ter plaatse en wist het vuur snel te doven. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
17.56

Jongen in pietenpak (6) vermist

Een jongen van zes jaar uit werd drie kwartier lang vermist in Knegsel. Hij droeg een pietenpak en was volgens de Burgernet-melding vertrokken op een grijze jongensfiets. Drie kwartier na zijn vermissing, rond zes uur, werd hij weer gevonden.

Wachten op privacy instellingen...
09.54

Truck crost door Drunense Duinen

Volgens een boswachter is er vrijdagavond gecrost met een Dakar-truck in het kwetsbare natuurgebied van de Drunense Duinen. " Echt asociaal", benadrukt de boswachter. De truck was oorspronkelijk van Martin van den Brink. Dat laat de Dakar-deelnemer zelf weten aan Omroep Brabant. "Die truck is verkocht en helaas staat onze reclame er nog op..."

Wachten op privacy instellingen...
09.42

Man aangehouden na inrijden op agenten en man

Een automobilist uit Halderberge is vrijdagavond aangehouden nadat hij opzettelijk inreed op agenten en een man in Etten-Leur. De politie werd rond kwart over elf 's avonds gewaarschuwd vanwege een vechtpartij op de Markt en omdat daar iemand zou zijn aangereden. De verdachte ging er daarna vandoor. Toen agenten de auto van de man ontdekten op de Oude Bredaseweg reed hij vol op de politieauto in. De man was onder invloed van alcohol.

09.29

Problemen op hogesnelheidslijn Breda

Op de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam Centraal en Breda rijden sinds kwart over negen zaterdagochtend geen treinen vanwege een sein- en wisselstoring. Internationale treinen worden via Dordrecht omgeleid. De NS hoopt dat de problemen op het spoor rond halfdrie zaterdagmiddag voorbij zijn.

07.58

Lantaarnpaal omvergereden in Breda

Op de rotonde aan de Kruisweide in Breda is vrijdagnacht een lantaarnpaal omvergereden. De lantaarnpaal blokkeerde de weg. Wie de paal omver heeft gereden, is niet duidelijk. Er was zaterdagochtend geen auto met schade te zien in de omgeving.

De lantaarnpaal blokkeerde de weg in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De lantaarnpaal blokkeerde de weg in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
06.54

Vrachtwagenchauffeur weggestuurd van vluchtstrook A58

Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagnacht weggestuurd van de vluchtstrook langs de A58 bij Breda. Daar had hij zijn vrachtwagen geparkeerd. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dit en heeft de chauffeur weggestuurd.

Wachten op privacy instellingen...
06.35

Flink geldbedrag en drugs in huis Breda

In een huis in Breda heeft de politie vrijdagmiddag 5,5 kilo hennep en tienduizend euro contant geld gevonden. Agenten gingen het huis binnen na een anonieme tip over het feit dat er veel beweging was rond dit huis en dat mensen met grote tassen in en uit liepen. Dit gebeurde op vreemde momenten. Toen de agenten het huis binnengingen, was daar een verdachte aanwezig. Die is aangehouden. De hennep wordt vernietigd en het geld ontnomen.

Wachten op privacy instellingen...

03.26

Drie auto's botsen op A59

Op de A59 bij Waspik zijn vrijdagnacht drie auto's op elkaar gebotst. Dit gebeurde rond twee uur. Twee mensen raakten hierbij gewond. Na het ongeluk werd de snelweg richting knooppunt Hooipolder enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde auto's te takelen.

De schade aan de betrokken auto's is aanzienlijk (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De schade aan de betrokken auto's is aanzienlijk (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De beschadigde auto's zijn na de botsing bij Waspik getakeld door een bergingsbedrijf (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De beschadigde auto's zijn na de botsing bij Waspik getakeld door een bergingsbedrijf (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
02.00

Man laat mindervalide vrouw vallen na opmerking over fout parkeren

Een mindervalide vrouw in Zundert is vrijdagnacht gevallen na een duw van een man. Die duw kreeg ze nadat de vrouw een opmerking maakte over het feit dat hij parkeerde op een parkeerplaats voor invaliden, terwijl hij daarvoor geen kaart heeft. De man reed vervolgens weg, maar agenten konden hem later aanhouden. De vrouw is ter controle naar een ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
01.00

Brand in container in Schijndel

Aan de Bosscheweg in Schijndel vatte rond halfeen vrijdagnacht een papiercontainer vlam. De brandweer heeft het vuur gedoofd. De inhoud werd op straat gelegd om ook die volledig af blussen.

De papiercontainer in Schijndel vatte rond halfeen vrijdagnacht vlam (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De papiercontainer in Schijndel vatte rond halfeen vrijdagnacht vlam (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
00.01

Brandstofdieven gesnapt in Waalwijk

Twee brandstofdieven zijn donderdagnacht betrapt toen zij hun slag wilden slaan bij een bedrijf op industrieterrein Haven 8 in Waalwijk. Dat maakte de politie vrijdag bekend. De twee stonken naar de diesel, laat een agent weten. Ze zijn vastgezet voor verder onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!