112-nieuws: fietsster botst met auto • dode bij ongeluk op A65 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: fietsster botst met auto • dode bij ongeluk op A65

2 december 2021 om 06:00 • Aangepast 3 december 2021 om 11:48
nl
In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van De redactie
Geschreven door
De redactie

De hoofdpunten:

  • Fietsster botst met auto in Oosterhout.
  • Auto raakt van de weg in Roosendaal, bestuurder gewond.
  • Dode bij ernstig ongeluk op A65.

Liveblog

21.15

14-jarige verniste jongen in Roosendaal is weer terecht

Wachten op privacy instellingen...
19.30

Schietpartij Oudheusden

In de Tullensstraat in Oudheusden is donderdagavond rond zes uur een schietpartij geweest. Daarbij is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Wel is een auto geraakt door een kogel.

De politie heeft de omgeving van de schietpartij afgezet en doet technisch onderzoek. Agenten spreken met getuigen en gaan op zoek naar bruikbare beelden van beveiligingscamera's.

Wachten op privacy instellingen...
18.30

Politie valt café in Helmond binnen, drie mannen aangehouden

De politie is donderdagavond rond vijf uur café Atlas Bar aan de Noord Koninginnewal in Helmond binnengevallen. Agenten doorzoeken het woongedeelte boven het café. De politie hield drie mannen aan.

De politie komt vrijdag met meer informatie over de actie. Volgens een correspondent zou de inval verband houden met een lopend onderzoek naar drugscriminaliteit. De omgeving van het café is afgezet en er is veel politie op de been. Bij de actie worden ook agenten te paard ingezet. Het is niet duidelijk waar de politie naar op zoek is.

In het verleden zijn er ook al meerdere acties geweest rondom drugscriminaliteit in het centrum van Helmond.

Wachten op privacy instellingen...
18.15

Fietsster botst met auto in Oosterhout, slachtoffer naar ziekenhuis

Op de Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan in Oosterhout is donderdagmiddag een fietsster aangereden door een auto. Een traumahelikopter kwam naar de plek van het ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
17.00

Auto raakt van de weg in Roosendaal, bestuurder gewond

Op de Willem Dreesweg in Roosendaal is donderdagmiddag een auto van de weg geraakt en in een sloot naast de weg beland. De brandweer haalde de bestuurder uit zijn auto. Daarna is hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
15.00

Dode bij ongeluk op A65 bij Berkel-Enschot, weg afgesloten

Bij een aanrijding tussen meerdere auto's en een vrachtwagen op de A65 in Berkel-Enschot is een man overleden. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag rond twee uur.

Bij het ongeluk waren vier auto's, een busje en een vrachtwagen betrokken. Brandweer, politie en meerdere ambulances zijn op de plek van het ongeval aanwezig. Ook landde er een traumahelikopter op de snelweg. Volgens een correspondent liggen de brokstukken van de autowrakken verspreid over de weg.

De A65 is tussen Tilburg en Berkel-Enschot dicht in de richting van Den Bosch. Volgens Rijkswaterstaat is de weg tot zeker tien uur vanavond dicht. Het verkeer wordt omgeleid via Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...
Toby de Kort/SQ Vision.
Toby de Kort/SQ Vision.
14.53

20-jarige man uit Eindhoven aangehouden in drugsonderzoek

De politie heeft een 20-jarige man opgepakt in een groot onderzoek naar de productie en handel in synthetische drugs. Hij is de elfde in rij die is gearresteerd in verband met deze zaak. Begin november deed de politie al meerdere invallen op een woonwagenkamp in Bergeijk.

De man zou onderdeel zijn van een grote criminele organisatie die in Nederland, België en Duitsland drugslabs heeft.

LEES OOK: Man (20) uit Eindhoven aangehouden in groot drugsonderzoek

13.44

Helikopter maakt noodlanding door storing

Een helikopter van Defensie maakte donderdagmiddag een noodlanding in Babyloniënbroek. De helikopter was bezig met een testvlucht toen er een storing optrad. Uit voorzorg werd besloten om op een veilige plek te landen.

Volgens onze correspondent is de technische dienst onderweg om te kijken of de storing kan worden verholpen. Zo niet, moet de helikopter worden afgevoerd.

Wachten op privacy instellingen...
12.00

Brand bij bedrijf in Waalwijk, gebouw volledig ontruimd

Bij een recyclingbedrijf in Waalwijk is brand uitgebroken. De brand ontstond rond half tien 's ochtends in het gebouw aan de Veerweg. Volgens onze correspondent was de brand klein, maar wel moeilijk te blussen. Om twaalf uur was de brandweer nog steeds in de weer.

Wachten op privacy instellingen...

Het pand is volledig ontruimd en al het personeel staat op straat.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
9.40

Politie vindt drugs en illegaal vuurwerk tijdens controle garageboxen

Tijdens een grote drugsactie controleerde de politie verschillende garagepleintjes in Eindhoven. Bij drie van de vijf pleintjes vonden speurhonden drugs. In één van de boxen vond de politie tweehonderd xtc-pillen, GHB, amfetamine, cannabis en 250 kilo illegaal vuurwerk.

LEES OOK: Drugs en illegaal vuurwerk gevonden tijdens controle van garageboxen

22.00

Politie onderzoekt schietpartij in Den Bosch

De politie heeft woensdagavond met meerdere eenheden onderzoek gedaan in Het Beatrixpark in Den Bosch, na een melding van een schietpartij. Korte tijd later bleek dat er geen sprake was van een schietpartij. ''Het lijkt om een loze melding te gaan.'' Daarop vertrokken de politie-eenheden weer uit het Beatrixpark.

17.30

Grote politiecontrole bij Veldhoven

Op de N69/Westparallel bij Veldhoven is woensdagmiddag en -avond een grote verkeerscontrole gehouden. De politie haalde met motoren voertuigen van de snelweg A67 en leidde deze naar de fuik. Volgens een ooggetuige werd alles wat ook maar enigszins verdacht oogde, gecontroleerd. De controle duurde tot in de avond. Wat de controle heeft opgeleverd, wordt later bekendgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone