Liveblog

112-nieuws: zwaar ongeluk Heusden • 300 bekeuringen Eindhoven

5 december 2021 om 06:00 • Aangepast 13 december 2021 om 16:35
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • 300 bekeuringen in Eindhoven
  • Botsing met drie auto's in Heusden, twee gewonden.
  • Automobilist rijdt tegen boom in Tilburg.
  • Brandstichter op heterdaad aangehouden in Eindhoven.

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

21.10

300 bekeuringen voor te hard rijden op de Boschdijk in Eindhoven

De radarauto van de politie legde zondag op de Boschdijk in Eindhoven 300 overtreders van de maximum snelheid vast. Op de Boschdijk is de maximum snelheid 70 km per uur. Volgens de politie was de top drie: 145 km, 132 km en 125 km. Alle driehonderd bestuurders krijgen een proces-verbaal.

Zaterdag werden bij een snelheidscontrole op de Geldropseweg in Eindhoven ook al zeshonderd automobilisten op de bon geslingerd.

15.50

Ongeluk met meerdere auto’s op Provincialeweg in Heusden

Op de Provincialeweg (N267) in Heusden is zondagmiddag rond drie uur een ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk zijn drie auto’s betrokken. Volgens de politie zijn er twee mensen zwaargewond geraakt. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeluk zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De weg is voorlopig dicht in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
10.39

Automobilist rijdt tegen boom in Tilburg

Een automobilist is zondagochtend zwaargewond geraakt nadat die een boom raakte langs de Taxandriëbaan in Tilburg. Het ongeluk gebeurde rond halfelf. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. De automobilist is naar een ziekenhuis gebracht.

10.20

Brandstichter op heterdaad aangehouden in Eindhoven

Een 42-jarige man is zaterdagnacht aangehouden in verband met meerdere branden die eind september en begin oktober plaatsvonden in Eindhoven-Noord. De recherche kwam de man op het spoor na het bekijken van meerdere camerabeelden. Vervolgens hielden rechercheurs de man in de gaten. Zaterdagnacht werd de man op heterdaad betrapt, toen hij probeerde een kleine vrachtwagen aan te steken.

09.43

Man bestolen en mishandeld in Bergen op Zoom

Een 47-jarige man uit Dordrecht is zaterdag bestolen en mishandeld op de Kamperfoeliestraat in Bergen op Zoom. De man had rond zes uur 's avonds gepind bij een geldautomaat aan deze straat en maakte een praatje met een bekende, toen hij zag dat iemand zijn portemonnee uit zijn auto stal. Toen hij probeerde in te grijpen, kreeg hij van de dief klappen op zijn gezicht. Het slachtoffer vluchtte vervolgens in zijn auto en belde de politie. ER is nog niemand aangehouden.

05.48

Brand bij huis in Sint Hubert

Aan de achterkant van een huis aan de Grootvenseweg in Sint Hubert brak zaterdagnacht brand uit. Het vuur werd rond kwart voor een ontdekt. De brand is volgens de politie aan de buitenkant van het huis begonnen. Een bewoner is naar een ziekenhuis gebracht. Agenten hebben het huis afgezet met lint en volgens een correspondent is er politiebewaking ingesteld.

Hoe de brand in Sint Hubert kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: SK-Media).
Hoe de brand in Sint Hubert kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: SK-Media).
03.49

Aanhouding na achtervolging

Agenten hebben zaterdagnacht na een achtervolging een automobilist klemgereden in Lierop. Iemand had de politie gewaarschuwd omdat de bestuurder levensgevaarlijk reed. Toen agenten de verdachte zagen rijden, zagen ze dat die de inhoud van een lachgasballon inhaleerde. De automobilist is aangehouden.

undefined
In de auto van de automobilist die in Lierop werd gestopt, vonden agenten lachgas (foto: Twitter politie Peelland).
In de auto van de automobilist die in Lierop werd gestopt, vonden agenten lachgas (foto: Twitter politie Peelland).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!