Politiebus in Made krijgt pitstop van uitzinnige Max Verstappen-fans

12 december 2021 om 23:03 • Aangepast 13 december 2021 om 11:16
nl
Mensen doen gekke dingen als ze uitzinnig van vreugde zijn. En wat doe je als je nét Max Verstappen in luttele seconden nieuwe banden hebt zien krijgen? Hetzelfde natuurlijk! Geïnspireerd door het sprookje van Abu Dhabi gaven spelers van voetbalclub Madese Boys een passerende politiebus spontaan een 'pitstop'.
Profielfoto van Fieke Nobel
Geschreven door
Fieke Nobel

Na de zege van Verstappen stormde het team van Madese Boys 23-1 dolgelukkig het café uit. Eerst passeerde een grijze auto, die spontaan onder handen werd genomen door de Madese pit crew. Toen vervolgens een politiebus kwam aanrijden, twijfelden de mannen geen seconde. Terwijl één van de spelers filmde, onderging de politiebus een professionele pitstop.

"De eerste bestuurder vond het écht leuk en de politieagent stak uiteindelijk ook een duimpje op", grinnikte speler Niels Buijnsters. Het Instagram-filmpje ging meteen viral. "Dat viel niet tegen, het filmpje werd zo 20.000 keer gedeeld."

Wachten op privacy instellingen...

En het was al zo'n leuke dag voor de vriendengroep. "Het was echt fantastisch", zei Niels. "Eerst stonden we met z'n allen te chagrijnen, maar uiteindelijk werd het een rollercoaster van emoties. Maar dat laatste rondje..."

LEES OOK:

Rico Verhoeven geniet van wereldtitel vriend Max Verstappen

Nieuwe F1-stem Nelson Valkenburg: 'Ik weet niet of we hier overheen kunnen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.