The Streamers maakt comeback met concert in de Efteling

15 december 2021 om 20:00 • Aangepast 16 december 2021 om 20:07
nl
Gelegenheidsband The Streamers met zanger Guus Meeuwis maakt een comeback in attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De band trad slechts drie keer op. De eerste keer was in Theater Carré in Amsterdam. Het tweede concert was op Koningsdag in Paleis Noordeinde. Het derde en tot nu laatste concert was in De Kuip in Rotterdam.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Vrijdag komt er meer informatie over het onverwachte vierde optreden van The Streamers. De band bestaat uit achttien Nederlandse artiesten, onder wie ook Thomas Acda, Maan, Typhoon en Paul de Munnik.

De Streamers zijn tijdens de coronatijd in het leven geroepen. De optredens van de leden van de gelegenheidsband konden vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Om die reden bedachten ze een alternatief en besloten ze zonder publiek digitaal te gaan optreden. Ze brachten hun eigen hits of zongen met de anderen. De concerten waren gratis te volgen. Fans konden wel een bijdrage storten in een digitale fooienpot.

Naar het eerste liveconcert van The Streamers in Carré keken 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen. Het tweede concert was op Koningsdag bij Paleis Noordeinde. Die show trok online ruim 2,5 miljoen kijkers. Na het derde concert hield The Streamers ermee op.

Nu maakt de gelegenheidsband een comeback, in de Efteling. Het is niet de eerste keer dat een band digitaal optreedt in het attractiepark. Vorig jaar gaf OG3NE een kerstconcert vanuit de Efteling. Dat optreden was ook alleen digitaal te volgen.

LEES OOK:

The Streamers met Guus Meeuwis stopt ermee, zaterdag laatste optreden

The Streamers met Guus Meeuwis en Frank Lammers gaat los: 'Geweldige start'

OG3NE geeft drie kerstconcerten vanuit de Winter Efteling

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.