The Streamers treden Tweede Kerstdag op in de Efteling - Omroep Brabant

The Streamers treden Tweede Kerstdag op in de Efteling

17 december 2021 om 10:46 • Aangepast 18 december 2021 om 10:41
nl
Gelegenheidsband The Streamers met Guus Meeuwis en Frank Lammers treedt op Tweede Kerstdag op in attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. De kerstspecial is gratis te volgen via een livestream. Kijkers kunnen vrijwillig een bedrag doneren, dat naar UNICEF gaat.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De comeback van de gelegenheidsband, die slechts drie keer heeft opgetreden, werd eerder al aangekondigd. Het eerste optreden was in Theater Carré in Amsterdam. Het tweede concert was op Koningsdag in Paleis Noordeinde. Het derde en tot nu laatste concert was in De Kuip in Rotterdam.

The Streamers
De band bestaat uit zestien bekende Nederlandse artiesten, onder wie Thomas Acda, Maan, Typhoon en Paul de Munnik. De Streamers zijn tijdens de coronatijd in het leven geroepen.

De gebruikelijke optredens van de bandleden konden vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Om die reden bedachten ze een alternatief en besloten ze zonder publiek digitaal te gaan optreden.

Naar het eerste liveconcert van The Streamers in Carré keken 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen. Het tweede concert was op Koningsdag bij Paleis Noordeinde. Die show trok online ruim 2,5 miljoen kijkers. Na het derde concert hield The Streamers ermee op.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.