Video

Man doodgestoken in Oosterhout, 'verdachte is ex van zijn partner'

25 december 2021 om 11:59 • Aangepast 26 december 2021 om 16:33
nl
De Stuifduin is een rustige straat in Oosterhout. Hier speelde zich in de kerstnacht een drama af, toen een bewoner werd neergestoken en korte tijd later bezweek aan zijn verwondingen. Het zou gaan om een drama in de relatiesfeer.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Het onderzoek naar de fatale steekpartij aan de Stuifduin is op eerste kerstdag nog in volle gang. Een deel van de huizen in de straat is afgezet met zwarte hekken. Er staan politiebusjes en -auto's. Technische rechercheurs voeren forensisch onderzoek uit.

Agenten vonden het zwaargewonde slachtoffer rond halftwee voor het huis in de voortuin. Er werd nog eerste hulp verleend, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed dezelfde nacht.

Arrestaties in Eindhovense woning
Twee verdachten, die mogelijk betrokken zijn bij de steekpartij, gingen er in een auto vandoor. Dezelfde nacht nog waren er twee arrestaties in een woning in Eindhoven. Het gaat om een 33-jarige Eindhovenaar en een 34-jarige man uit Rotterdam.

Volgens een buurtbewoner woonde het slachtoffer met zijn gezin in het huis. Hij zou de vader zijn van twee jonge kinderen, meldt BN DeStem. Een van de verdachten die nu vastzit, zou de ex-man van de vrouw van het dodelijke slachtoffer zijn.

In de buurt is met ontzetting gereageerd op het geweld. Een vrouw die een paar deuren verderop woont, zegt 's nachts wakker te zijn geworden toen de afzetting om het huis werden geplaatst. "Toen ik naar buiten keek, zag ik iemand onder een wit laken liggen voor het huis", zegt ze. "Het is afschuwelijk, helemaal zo met de kerst."

Ook een man die dagelijks met zijn hond door de straat wandelt, is geschokt. "Hier gebeurt normaal nooit iets, dit is een hele rustige buurt."

Een andere buurtbewoner is zo onder de indruk dat hij er stil van is. "Het was ontzettend schrikken. Ik leef mee met de nabestaanden."

LEES OOK: Bewoner overleden na steekpartij in huis Oosterhout, twee mannen opgepakt

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!