Slachtoffer dodelijke steekpartij is 52-jarige Oosterhouter

26 december 2021 om 10:41 • Aangepast 27 december 2021 om 10:09
nl
Het slachtoffer van de fatale steekpartij in Oosterhout is een 52-jarige inwoner van die plaats. De man kwam om het leven na de steekpartij op eerste kerstdag in een huis aan de Stuifduin. Agenten vonden de man zwaargewond voor zijn huis. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Twee verdachten gingen er na de steekpartij vandoor, maar werden later in een huis in Eindhoven aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man uit Eindhoven en een 34-jarige man uit Rotterdam. Het duo wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het drama zou het gevolg zijn van een conflict in de relationele sfeer. Kort na het voorval werd gemeld dat een van de verdachten de ex-man van de vrouw van het dodelijk slachtoffer zou zijn. Maar volgens de politie klopt dat niet. "Het zijn wel bekenden van elkaar", zo laat een politiewoordvoerder weten.

Volgens buurtbewoners zou het slachtoffer met zijn gezin en twee jonge kinderen in het huis aan de Stuifduin wonen. In de straat is geschokt gereageerd op de gewelddadige steekpartij. Volgens buurtbewoners is het een rustige en veilige buurt.

LEES OOK:
Bewoner overleden na steekpartij in huis Oosterhout, twee mannen opgepakt Man doodgestoken in Oosterhout, 'verdachte is ex van zijn partner'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!