Dodelijke steekpartij in Oosterhout: één verdachte is vrijgelaten

28 december 2021 om 12:25 • Aangepast 3 januari 2022 om 11:31
nl
Een 34-jarige Rotterdammer is vrijgelaten, hoewel de politie denkt dat hij betrokken is geweest bij een dodelijke steekpartij tijdens de kerstnacht in Oosterhout. Een andere verdachte, een man van 22 uit Eindhoven, blijft twee weken langer in de cel.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De steekpartij was in een huis aan de Stuifduin. De neergestoken bewoner (52) overleed korte tijd later aan zijn verwondingen. De Rotterdammer wordt verdacht van doodslag; de Eindhovenaar van moord dan wel doodslag.

Een getuige liet de politie weten dat er na de steekpartij een auto hard wegreed. Agenten hielden vrij snel daarna in een huis in Eindhoven beide verdachten aan.

'Bekenden van elkaar'
Het drama zou het gevolg zijn van een ruzie in de relatiesfeer. Er werd gemeld dat een van de verdachten de ex-man van de vrouw van het dodelijke slachtoffer zou zijn. Maar volgens de politie klopt dat niet. "Het zijn wel bekenden van elkaar", zo laat een politiewoordvoerder weten.

Volgens buurtbewoners zou het slachtoffer met zijn gezin en twee jonge kinderen in het huis aan de Stuifduin wonen. In de straat werd geschokt gereageerd op de gewelddadige steekpartij. Volgens buurtbewoners is het een rustige en veilige buurt.

LEES OOK: Slachtoffer dodelijke steekpartij is 52-jarige Oosterhouter

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!